onsdag 9. mars 2016

Forankringssett trampoline

Forankringssett trampoline

Pro Flyer forankringssett til effektiv sikring av trampolinen. Europris - mer til overs. Disse er enkle å montere og reduserer faren for at trampolinen flytter på seg eller tas av vinden. Hvis du bor i et værhardt område trenger du et forankringssett for å holde trampolinen på plass.


Du trenger ett forankringssett hvis trampolinen står på ett sted utsatt for vind. Spillkonsollen for din trampoline ! Et nyttig tilbehør om du vil sørge for at trampolinen holder seg bedre på plass i hagen. Forankre din trampoline. Vi anbefaller å forankre trampolinen sin best. Når vinden for alvor griper tak, vil det store arealet på duken fungere som et seil – og selv en tilsynelatende stor og solid plantet trampoline kan . Fri frakt for ordre over kr 80- Lynrask levering i hele Norge.


Stort utvalg trampoliner i ulike størrelser. Det er også mye tilbehør du kan kjøpe til din trampoline. Hvis du har det, er det mulig å forankre trampolinen med BERG forankringssett. Rammenettet er festet til bakken med et spesielt forankringssett for å gjøre trampolinen enda . Høyt opp til en lav pris! Barna elsker å hoppe på trampolina om sommeren!


Heldigvis har vi trampoliner og tilbehør til lave Biltema priser. Dette produktet er for tiden ikke på lager. Høye hopp til lav pris! Stor trampoline med hoppevennlig og UV-bestandig polypropenmatte, fire stabile ben, stk.


Norsk lov pålegger den som setter opp en trampoline at den monteres etter bruksanvisning, at den får. Pent brukt Berg Champion trampoline selges. DeLuxe sikkerhetsnett, stige og forankringssett (til sikring mot sterk vind) . Redd for at trampolina skal fly avsted i høststormene?


Selger ubrukt forankringssett for 250kr, fastpris. Dette forankringssettet egner seg til de høye BERG- trampolinene. Settet inneholder:fire jordspydfire nylonremmer for å feste trampolinen.


Finn OUTRA-SPORT- forankringssett -til- trampoline hos Finans. EXIT forankringssett for trampoline. Sammenlign priser på OUTRA-SPORT- forankringssett -til- trampoline og kjøp hos de beste . Oval trampoline Ovale trampoliner har to hoppesoner og er derfor tryggere å bruke hvis man vil hoppe to sammen. I tillegg gjør formen trampolinen perfekt t. Velkommen til en trygg handel og suveren kundeservice! InGround tilbyr våre kunder en unik mulighet til og montere deres trampoline så diskret og lite synlig som.


The product is already in the wishlist! Sikkerhetsnett TEMPO. Trampoline Meter. Du kan bla i bildene med . BERG Toys - forankringssett på pinkorblue.


Fart og spenning med tråbiler, hopp og sprett med trampoliner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg