fredag 5. februar 2016

Tur strand rogaland

Andre turer fra brukeren. Type tur : Historie og kultur. Arbeidet med å merke turer pågår, og det kommer informasjon om turene her etter hvert som de er ferdig merket. Turene går i all hovedsak på asfalt og passer.


Ferie for alle er et tilbud fra Røde Kors, barn og unge, familier med svak. I brosjyren Tur med kultur finner du godt kart og informasjon om øya, kulturminnene, severdigheter og turstier.

Brosjyren finner du også på kommunehuset som . Rist liv i sommerlate hjerneceller og ta deg en tur til Vitenfabrikken i Sandnes,. Det er kanskje ikke legitimt å dra til Leos Lekeland hvis du ikke har barn :S Men du kan alltids låne . Stavanger Segway Tur. Kvitebjørnen - ei utstilling for barn , Sand. Per lars tonstad viser vei til flotte turer fra jæren til nordmøre!


Her kan du lese om turer til Vassdalseggi, Naturstien ved Haukeliseter, rundtur til Kista. BarmfjordTrimmen - Nessafjellet. Rundtur i Baneheia rundt de tre stampene og rundt Bånetjønn.

Det er godt å drømme om fine turer , men enda bedre å realisere dem. Turen passer også for turvante barn. Høydeskrekk-løypa, eller for de aller tøffeste: En zip-line- tur høyt over parken. Rogaland og Telemark.


På østsiden av Gandsfjorden, mellom Dale og Sandnes, kan du velge og vrake i turgleder. Norge har flere fantastiske isbreer, spesielt på Vestlandet og i Nord-Norge. Mange av de guidede turene passer også for familier og barn fra 7–års alder. Røssdalen er en flott tur for familier med små barn , da både vei og sti er meget enkel.


Ved Røssdalsvatnet er det laget en flott leirplass og gruer til bål og grilling. Aktivitetsark og aktiviteter gjennom hele utstillingen for barn og unge. Søndagsturer hver søndag fra 3. Ta med barna på tur til Besseggen, Galdhøpiggen eller fire andre toppturer vi tipser. Tur til Gaustatoppen med barn.


Barnas Turlag gir deg ti enkle tips for en lekende og aktiv sommer utendørs. I den forbindelsen har SPIRIT lansert egne program for barn og ungdom. Hadde med alle mine barn på denne turen. I helga starter årets Gå tur i Tysvær.


Det blir også en egen konkurranse for barn og ungdom under år, der.

Egersund Seilforening tilbyr jolleykurs for barn eller regatta for grupper. Møt noen av barna og ungdommene som trenger fosterhjem på Vestlandet. En tur på stranden er verdt like mye verdt som en kinobillett, mener forskere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg