mandag 8. februar 2016

Sang med tekst

BARN AV REGNBUEN med tekst. Stille vann - Siri Nilsen med tekst. Se alle barnesanger med tekst og musikk, alfabetisk listet. Velg et tema som fenger.


Prøv og finn et tema som er originalt (ikke oppbrukt).

Skriv gjerne om hverdagslige ting. Ikke vær redd for å prøve noe nytt eller . Spillerne møter Emilie Christensen fra bandet No. Alisha med å skrive sin første låttekst. MOTs song with english text. Show_courage sang med tekst.


Vi er tilbake men en ny Jul i Svingen sang.

Ikke noe animasjon framover, vi har. Yo yo til alle dere mennesker der ute! Dette er en kanal hvor jeg synger, danser lager musikk og finner. Den som spiser pølsemat og kjøttmat hele dagen, han blir så doven og så lat og veldig tjukk i magen. Tekst : Kari-Ann Grønsund.


En arabisk sang om kyllinger -‐ arabisk tekst , arabisk lydskrift og engelsk tekst. Playboy- sangen har fått ny tekst. Det er samboerparet Kyrre Havdal og Martha Standal som står bak sangen , som skrev står for melodien og teksten. Ifølge komponistene . En sangtekstforfatter er en tekstforfatter som skriver tekster til musikk, typisk til.


Utdanning i tekstforfatting for sang er gjerne en del av en låtskriverutdannelse. I all sin enkelhet er ”Sonjas sang til julestjernen” blitt en klassiker i norske barns musikkarv. Axel Helgeland skrev teksten.


Musikk og tekst : Kent Olsson. Si hvem er gyllen gul. Med brune pletter på.

Och mener det e cool. Allons enfants de la Patrie, Le jour de gloire est arrivé! Entendez-vous dans les . De tre bukkene Bruse. Lille bukken Bruse trippet over trollebru. Nå tar jeg deg sa trollet og var så grum i hu.


Nei og nei, ta ikke meg, . Kaptein Sabeltann er populær blant barna - her på Aktiv i Oslos guide til barnesnger finner du sangteksten om Kaptein Sabeltann som sjørøverne hans synger. Freddy Kalas – BlimE. Og syng denne sangen med meg ( Fyr). Svart senker natten seg ! Guds engler sang med fryd derom.


Halleluja, halleluja! Når nettene blir lange og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg