torsdag 4. februar 2016

Heklede julekuler med lys

Lyskule heklet i bomullsgarn og heklenål nr. Den heklede julekulen er dyppet i en blanding av vann og trelim og deretter er en ballong blåst opp inni. Gratis oppskrift på heklede lyskuler. Jeg fant denne oppskriften på en blogg med god veiledning hele veien.


Koselige lykter heklet i Perle bomullsgarn. Denne Pinnen ble oppdaget av Ingibjörg.

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Nyheter Hun hekler en spiral rundt en lysslynge – nå sprer trikset. Begynn med å hekle en sirkel.


Når du har gjort litt kan du begynne å jobbe rundt lysslyngen. Hvis du lurer på hvordan du hekler . Hjemmelaget, stivet stjerne i toppen på juletreet gir den gode, varme stemningen. Jeg har heklet noen juletrekuler etter eget design, inspirert av de strikkede som nå. Det er fort gjort å hekle en slik kule, jeg bruker ullgarn og heklenål 5.

For noen flotte julekuler og tusen takk for at du deler oppskriften:-). Julekulene er heklet rundt isoporkuler, som . Her er det en julekule som skal ha lys i midten. Elsker lys som lager . Flere lyskuler og et par julekuler ! Glass julekule med LEDlys inni, kjempefine til å henge i feks. Garn og trering kan du finne i vårt sortiment, og vi har brukt fargen - Lys grå.


Garnforbruk:Alba:nøste – fg ebnaturnøste – fg ebrosanøste – fg eblys petrolnøste – fg ebpetrol. Angora Fino:nøste . Heklede julekuler jul. Det er SÅÅÅÅ mye GØY som du kan hekle til denne høytiden FARGER! Skikkelig “vamt” og koselig.


Oppskriften på denne heklede kjolen er nå tilgjengelig på norsk! Dekorative blomster til dekorasjon på festbordet eller i vertens gave. På Mystone er komiteen alltid enorm.


Arne og Carlos har gått fra å lage julekuler i førjulstida til å invitere oss hjem til stasjonshagen sin i . Baderom lys - hekle bøker. De er heklet i lys lilla (farge ) Baby Bomull fra Gjestal, og jeg har brukt nål 5.

Jeg kommer til å selge slike julekuler på Eplas julebasar november. Pris kr 3(spar kr 43). Lapis matryoshka lys laste ned. Cuellos de hekle paso a paso.


Det er flott å bruke en lys for hvert medlem av familien, eller hvorfor ikke også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg