tirsdag 16. februar 2016

Ballettsko størrelse

Størrelsen er større og mer norske i str enn andre turndrakter vi har prøvd. Vår turngruppe trenger turndrakter. Turndrakter , inklusive.


Vi har aldri hatt ordentlige drakter før, og nå er ønsket stort om og endelig kunne få det. Om dere kunne tenke dere å hjelpe . Har du en brukt turndrakt du ønsker å selge, ta den med på treninga denne uka. Fint om du legger den i en pose. Legg også ved en konvolutt . Ikke alle har turndrakter , men fra 1-2.


Barnekretsturnstevnet. Dette er GTIFs turndrakt. Du får kjøpt den i butikken i hallen. Butikken er åpen mandag fra 17. Vi har kjøpt inn drakter for videresalg, og draktene kan kjøpes i ROS Arena.


Ballettsko størrelse

Drakt med bukse koster . Alpha Factor – konkurransedrakter for Elnesvågen turnforening. Hver drakt er håndlaget og gjennomgår de strengeste kvalitetskrav. Vi har et lite utvalg turndrakter på lager, men ta gjerne en titt på nettsidene til våre leverandører, for å se hva vi kan skaffe. Det er vanligvis 4-ukers leveringstid.


Vi har valgt en felles drakt for alle aldersgruppene slik at turnerne slipper å bytte drakt når de bytter parti. Disse vil også kunne . Til de som vil kjøpe turndrakter. Her er nå salg av drakter. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Ballettsko størrelse

Prisene er veiledende, vi tar forbehold om at prisene kan endres fra leverandøren i løpet av sesongen. Innlegg om turndrakter skrevet av gretehelggesson. FIBRA Gym Leotard Basic W. Grasrotandelen logo RGB. Følg oss på facebook. Våre sponsorer: Vi har ingen sponsorer enda.


Ta kontakt med oss på epost. Vi vil gjerne minne om at det ikke er nødvendig med turndrakt for å være med på turn. Tights, joggebukse eller shorts og trøye fungerer fint. Hellang bukse damer fra255- Trekvart lang bukse damer fra 220-. Samlet bestilling vil bli gjennomført henholdsvis siste dag i februar,juni og september samt under juleavslutninga.


Ballettsko størrelse

Klubbens turndrakt er kjempefin å ha til trening, klubbkonkurranser og til borgertoget på 17. Det vil bli anledning for alle medlemmer i foreningen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg