mandag 28. september 2015

Når kan baby spise egg

Helstekt ørret er ett lekkert og godt innslag på koldtbordet. Kokkene på Galt spiser fisk minst én gang i uken. Og har de god ti er en av favorittene helbakt fisk.


Det er enkelt og lager seg i ovnen selv, . Dette er for meg ordentlig søndagsmiddag. Det finnes vel knapt noen måte som er enklere å tilberede stor fisk, og samtidig .

Hvis du kjøper fisken frossen, bør den tines i kjøleskap over natten. Se oppskrift på neste side. Jeg kjøpte en hel frossen ørret i går. Trodde all fisk måtte bløgges . Den var pakka så godt inn.


Hvordan bake en hel ørret i stekeovnen. Prøv en oppskrift valgt ut med lik kategori. Fjellaure fra Hardangervidda Fjellauren vår lever i et skjermet miljø inne i fjellet i Tyssedal.

Flasket opp i krystallklart vann som renner ned fjellsiden fra . I denne videoen demonstrerer Marit Røttings Wetlie hvordan man baker ørret i ovnen. Fyr opp grillen og grill fisken hel - her kan du bruke makrell, ishavsrøye eller fjellørret slik som her. Du kan også tilberede fisken over en provisorisk grill eller bål i . OPPSKRIFT PÅ OVNSBAKT ØRRET : Denne måten å bake ørreten på er nesten magisk. Hell over appelsinsausen og ha resten av appelsinjuicen over. Ovnsbake ørret i folie med denne sausen.


Ta ut innmat (om det er det i fisken), vask og tørk fisken med husholdningspapir. Rens og vask fisken godt. Legg den buet i en stor kjele. Hell kaldt vann over til fisken er dekket. Ha i krydder og dill.


Kok raskt opp til kokepunktet. Grillet hel fisk med kremet agurksalat. Fyll buken på fisken smør, friske urter. Helkokt laks eller ørret er en tradisjonsrik middagsrett.


Fordi fisk tilberedt i skiver er enklere å servere varm, så heltkokt finner vi oftere kald på koldtbordet. Porsjoner Skinpack 2x125g Lerøy.

Røkt skivet 100g Fiskemannen. Sløyd Ca1-2kg First Price. Noen som kan gi meg steketid for hel , ovnsbakt ørret i ovn, evt. Hel benfri ørret i ovn som hovedrett. Fisken For en middag til 5-personer trenger man en ørret som veier ca 2. Man kan kjøpe den fersk eller frossen.


De frosne må man uten . Skrap, rens og skyll fisken. Salt fisken inn- og utvendig. Pensle den med sammenvispet egg, vend den i griljernmel eller hvetemel. Brun fettet i stekepannen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg