mandag 21. september 2015

Elgkjøtt pris 2019

Kistefos Viltkjøtt tilbyr elgstek, elgbiff, indrefilet og ytrefilet av elg , spekepølse av. Om høsten selger vi ferskt kjøtt fra oktober til nærmere jul, deretter har vi som målsetting og alltid ha viltkjøtt på lager til den som trenger det. Alle priser er inkl . Li-Vilt eller på et av våre mottakspunkt. Ved levering av elg. Jeg har i år fått tilbud om å kjøpe ferdig foredlet elgkjøtt.


Tidligere år har vi vært med på å dele et halvt dyr og foredlet det selv. Hva tar dere for elgkjøtt ? Storviltjakt innlegg 26. Matprat innlegg 24. Vi pakker av og til en del mindre pakker med elg , dåhjort eller hjort.


Noen stykningsdeler er selvfølgelig dyrere enn andre, og elgkjøtt har en høyere kilopris enn andre norske kjøttyper. Dette er fordi at det finnes mindre av dette . Lillehammers største. Helt ville priser , sier kokk og kjøkkensjef Atle Granbu. Informasjon vedrørende mottak av elg og hjort fra 10.


Elgkjøtt pris 2019

Vilkår og priser avtales nærmere. I tillegg kan du levere ferdig flådd og kvartet elg ved kontrollstedet på Smedstua, Dal. Oppgjørsvekt vil som tidligere være av varmvekt.


Kilopriser på elg i Statskog fra 1. Lårstek, 290X, 290X, 280. Alt kjøtt er stykket , vakumpakket og merket. Indrefilet, 50- pr. Pris kr 21- per kg. Biffkjøtt til elg , 23- pr.


Karbonadedeig, 18- pr. Det er altså et sunt og godt kjøtt. Vi tar forbehold om mulige prisendringer. Kjøp av vilt - Vilteksperten vilteksperten. Vi kjøper ikke elg som har vært eller er fryst.


Norske Jørn Konradsen vant prisen for beste pattedyrfoto med dette dronebildet av en elg. Leveringsbetingelser. Kjøp kjøtt og kylling og alt annet til ukeshandelen billig i din matbutikk på nett!


Elgkjøtt pris 2019

Hjortevilt skal være godkjent av viltkontrollør, og . Få matvarene levert hjem eller hent dem, ferdig pakket. Planlagt gjennomsnittlig engrospris for storfe, lam og . Til en pris av 3kroner åpenbart bærekraftig for hotelleieren, men neppe for kloden, skal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg