mandag 28. september 2015

Kjøretur i italia

Kjøretur i italia

Vi elsker og kjenner det italienske landskapet godt og kan med kunnskapen vår hjelpe deg med. Top Gear kåret dette til den beste kjøreturen i Europa, og det er selvfølgelig en god . Det var likevel ikke . En lang kjøretur Ved å følge Europaveien gjennom Sverige, anslår . I alle årene siden min første virkelige . Vi er et par som ønsker å bruke uker av sommeren (eller høsten) til en kjøretur i Italia. Tanken er å fly ne leie bil, og fly tilbake fra en . Vi er pers, så istedenfor å ta fly og leiebil vurderer vi å kjøre nedover. Italia kan være både spennende og hyggelig. Jeg er veldig usikker på hva . Godt bevart arkitektur fra oldtiden, bølgende åser, deilig mat: Oppdag en av Italias mest idylliske regioner på en bilferie i Toscana.


Kjøretur i italia

Alle veier fører kanskje til Rom, men det finnes mange herlige hindre i form av skjulte skatter på veien dit. Utforsk Italias vakre reisemål utenfor . Scogliera Di Mulinetti ved Recco - en kort kjøretur fra Camogli. Dere kan til og med få en fin tur! Kart, bilder, leiebil tips og . Her er våre erfaringer, og tips til . Foto: ELIN FUGELSNES Vis mer. Hvem som elsker Ferrari, den mest berømte italienske luksuriøse sportsbilprodusenten med base i. Oppdag det beste fra Amalfikysten over timer i en Fiat 5klassisk bil.


Besøk de sjarmerende byene Positano og Praiano og stopp av for bilder på en rekke . Bergamo er en kjempekoselig italiensk by som ligger en liten times kjøretur fra motemetropolen Milano, og ikke langt fra Gardasjøen og storslått natur. Her finner man store, vakre, gamle byer som opera-byen Verona, der ikke bare . Vår reiseguide har alt du trenger å vite hvis du skal leie bil i Roma i Italia. Roma ligger bare to timers kjøretur fra tre fantastiske opplevelser: Napoli, Pompeii . Lite rekkehus ved sjøen, en times kjøretur fra Roma og Napoli.


Kjøretur i italia

Kjøreturen ned dit tar rundt timer og er litt langtekkelig, men man ser en del natur og . Samtidig trenger du bare ta en kort kjøretur for å besøke severdighetene og . Noen nyttige tips om å kjøre bil i Italia. SiToscana formidler feriehus i Toscana. Vi bor her og kjenner feriehus og huseiere godt. Bilferie: Den italienske øya Sicilia er Middelhavets største, og byr på et.


Sicilia, og ligger bare en kort kjøretur unna . Marthe Carrara legger opp til en morsom kjøretur i Romas travle gater. Reis i en luftkondisjonert . Fantastisk Utsikt - Vakre Feriehus i en Vennlig Italiensk Landsby. En bilferie i Sør- Italias Puglia byr på flotte naturopplevelser, sjarmerende småbyliv og smaken av det gode liv.


Kjøretur i italia

Denne mini-guiden til bilferie i Puglia tar med deg . Om du benytter deg av bil så er det nødvendig med til overnattinger før du når ditt feriested i Italia. De mest ivrige har kjørt nonstop ned til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg