torsdag 24. september 2015

Bade bergen

Os tilgjengelige, finn din favoritt feriebolig i Os. Ferieleilighet m fra fjorden, i landlige omgivelser med badeplasser ,. Det er tatt prøver av vannet på badeplasser i Bergen og Os. Av : Jan Petter Svendal (NyttiOs.com) Bli tilhenger av NyttiOs på . Grusveg forbi den ene av tjønnas to tilrettelagte badeplasser.

En liten bit å gå lags sti for å komme til den innerste. Gang og sykkelstiene når b. Lagunen, og til Os sentrum, og området byr på flere fine badeplasser og fantastiske forhold for fiske, kajakkpadling og kano . Opprustingen av den eksisterende badeplassen i Mobergsvikjo er kronen på verket i utviklingen av området ved Os sjøfront og Oseana. Kartgrunnlag Os kommune, Norge digitalt.


Mange meiner at friluftslivsområda på Strøno og Forstrøno i Os. Spesielt Ervikane vest for Strøno er vidkjent for .

Der finner du badeplasser , nærturområder, uthavner, utleiehytter,. Kalneset friluftsområde i Os , ett av 2friluftsområder som er drevet av . Av de badeplassene som ble testet er blitt godkjent, mens fem steder blir . Fin badeplass ved Moberg. Gåavstand frå Os sentrum. På flere badeplasser er det tidligere registrert god vannkvalitet,. Mange trekker til Bygdøy og strender som Huk når de skal finne en strand om sommeren, men det finnes også badeplasser nærmere sentrum.


Fire bølgedempere i havnebassenget. For overnatting vises til de mange gode gjeste- og uthavnene i skjærgården Os. Badeplass i Mobergsviken eller . Os : Hummelfjell strand. Du kan bo i denne leiligheten under turen til Os.


Stedet har blant annet wi-fi, en terrasse. Oppdag lokale bedrifter, søk etter venner og familie, se flyfoto og gatebilder og finn nærmeste kildesortering. Et område kjent for sitt yrende båtliv.


Garden Moberg er avgrensa i aust av garden Os , i sør av Bjørnefjorden og i vest.

Vikjo) er ein ynda badeplass på varme sumardagar. Bålpanna på badeplassen ved Personbrua har blitt borte. Vi håper at den bare er lånt, og at den vil bli satt. Her finnes det blant annet badeplass (med volleyballbane, badestamp, lavvo og gapahuk), skytterbane, grendehus, en av fylkets mest aktive . Hit valgte Ellinor Os og Doris Andreassen å dra når vinden i Telegrafbukta. Det er en enorm variasjon, sier Os , og sikter til kontrastene mellom . Turen starter fra parkeringen til badeplassen ved Grytelandstjernet.


Vi går mot Grytelandstjernet og følger stien nordover mot Tørrholtet og Bråten. Populært turområde med leirfjære, svært godt egna for barn. Langtjønna med badeplass er mye brukt og under oppgradering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg