tirsdag 19. mai 2020

Vafler med ost og bacon

Rugvafler med ost , stekt egg og supercrispy bacon er alt du trenger til en superdigg helgefrokost. Vaflerne funker også suverent som turmat og . Perfekt start på dagen! Grovere vafler med Kavli BaconOst er supergode til kvelds.


Restene av disse vaflene kan brukes til helgens frokostvafler.

Vaffel med egg og bacon - frokostvaffel - helgefrokost - restevaffel. Disse har jeg kalt for litt sunnere, grove vafler med ost og skinke. Om du velger å ha med ost og skinke (og vårløk) er helt opp til deg, vaflene. Idag på Vaffelgutten lager vi OST OG SKINKE VAFLER ! Ingredienser: - dl hvetemel - ½ ts bakepulver. Server med salat, sprøstekt bacon og en klatt rømme.


Hva med poteter, ost eller raspet eple i vaffelrøra?

Ostevafler Ostevafler kan lages på . Disse grove vaflene er god med pålegg og grønnsaker på. Vaffelrøra er enkel og rask og holder flere dager i kjøleskapet. Forbered vaffelbatteri. Hell waffle batter i vaffeljern og topp med like mengder kryptert egg, bacon og ost. Blomkålsmos vafler - ja, vafler lavet med blomkålsmos er en fin måde at snige ekstra grønt ind.


Og i selskab med ost og bacon smager man ikke blomkålen! Se lesernes favorittpålegg på vaflene. GROVISER: To wiener i vaffel med ketchup og rekesalat, takk. Prøv også grov vaffel med ost og skinke, røkelaks og rømme, eller bacon og . Idag fyllte jeg med ost , egg, bacon og avokado.


Stek vafler gyllne i vaffeljern og server med smør, sukrin, rømme, syltetøy osv… Disse vaflene. Det vil si, på fjellet er den allerede her! Jeg er av typen som ikke kan få nok av kulde og snø, så når fjellet møtte oss med hvit . Lag skikkelig digge, sunne vafler med ost i røren og litt ekstra ost på toppen før steking.


Pastasalat med kylling, bacon og avokado.

Sprø og supergode vafler , og tips til nye måter å lage vafler på. Dette innlegget ble skrevet i Familien og merket Frokostvafler , Frokostvafler med spekeskinke og ost , grove vafler med bacon og brie, Lørdags . Bruk rester av pålegg, bacon , ost og grønnsaker sammen med de tørre. Tørt brø egg, fløte og melk sammen med grønnsaker, ost og bacon blir smakfull.


Hvis du har lyst å prøve noe nytt kan du putte kjøttet i en vaffel laget på kålrabirester. Grove snurrer med ost , bacon og mye annet godt. AnnonseMelange sjekk ut disse grove vaflene med ost og. Denne Pinnen ble oppdaget av Oddbjørg Slagstad.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Snurrer igjen, ja, jeg er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg