onsdag 13. mai 2020

Vaske sofa med eddik

Fjern flekker med natron. Hvor har kokepulver bevist seg? Etter renseprosessen koker du opp en runde med rent vann for å fjerne de siste eddikrestene.


Et veldokumentert kjerringråd for kaffekanner og termoser, er bakepulver. Slik kan du fjerne flekker fra sofa og andre møbler. Bland dråper for eksempel lavendelolje med 5dl bakepulver og spre ut over.

Lines stekeovn før hun gikk løs på den med bakepulver og vann. Med kombinasjonen natron og vann kan du fjerne de fleste flekker , og eddik. Det finnes mange kjerringråd om rengjøring, blant annet bakepulver og . Har du en flaske med eddik, matolje og litt bakepulver i skapet? Eddik egner seg godt til rengjøring – fordi den både fjerner flekker og . Du har kanskje hørt at salt kan fjerne rødvinsflekker.


Det hender at strykejern får klissete flekker eller uren overflate. Med hjelp av en fuktig klut eller svamp kan Jif fjerne mange flekker. Mye gris når rødvinsflekker skal fjernes , men hvis det fungerer er det helt greit.

La det koke i fem minutter . Spesielt bakepulver er en god hjelper. FUNKER: Sitron kan brukes til mye, blant annet til å fjerne vond lukt fra. Bli kvitt harde vannflekker. Hun drysser bakepulver over madrassen.


Et av triksene handler om å bruke bakepulver på madrassen. Se videoen for å få . Et annet triks er også å mikse sammen salt, natron og bakepulver. Huffington Post skriver også at man kan prøve å fjerne flekker på tepper med salt. Eddik, natron ( bakepulver ) og sitron kan brukes effektivt til rengjøring. Like deler av natron og vann er effektivt for å fjerne flekker på . Her får du smarte tips til hvordan du kan bruke bakepulver både i hagen og på kjøkkenet.


Kaffekanner og tekanner . Du kan gi rustfritt stål en skikkelig dyprens ved å lage en kremete blanding av bakepulver og vann. Slik fjerner du lett flekker fra rustfritt stål. SKRUBB: Fastbrente matrester fjerner du lett om du skrubber med litt aluminiumsfolie.


Da trenger du en elektrisk tannbørste - og litt bakepulver. Kommer du over noen flekker , går det fint å bruke skallsiden av grapefrukten .

Men heldigvis - med de riktige rengjøringstriksene for mikrobølgeovn - kan du fjerne de vanskelige flekkene. Hvis du lurer på hvordan du rengjør mikrobøl geovn, . Mange, selv stædige flekker av forskjellig opprinnelse, kan fjernes. Selv natron fungerer raskere, kan bakepulver brukes i en knipe for å fjerne flekker fra ull teppe eller klær. Natron er ren natriumbikarbonat.


Ha bakepulver og den eteriske oljen i glasskrukken. Vi har valgt lavendelolje. Finn frem støvsugeren og fjern nå bakepulveret fra madrassen.


Her får du noen gode tips til hvordan du kan fjerne flekker etter te fra teppet. Det er fort gjort å søle litt, men disse tipsene redder deg. Sånne Tena vaskeservietter er geniale både for å fjerne flekker og lukt.


Bakepulver som strøs i møbler og vask med eddikvann er to metoder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg