mandag 25. mai 2020

Rikstv dekning

Rikstv dekning

Sjekk senderstatus hos NTV ( åpnes i nytt vindu). Signalmeteret åpner seg på den kanalfrekvensen som den TV-kanalen man stod på. Det er fem ulike kanaler (frekvenser) som må sjekkes for adressen din og . Sjekk din dekning og se hvilken sender du mottar signaler fra.


Rikstv dekning

Se video med gode tips fra Martin og Otto. Her kan du finne svar på det mange andre lurer på. Da anbefaler vi stor antenne. Du kan bestille på Min side eller ta kontakt med vår kundeservice på chat. Har du god nok dekning ? Dersom din bolig ligger i grønt område (mørk eller lys) betyr det at du skal ha dekning.


I grått område er det oftest dekning dersom du bruker . Sannsynligvis dekning. GOD DEKNING : På dekningskartet har familien god dekning. Om dekning og signaler-www Ntv. Rikstv med dårlig dekning.


Rikstv dekning

Røros i fjor dekning. Camping utom e=dårlig dekkning. Må vel snart til med parabol. Med andre ord kan de levere uansett hvor du . TV- dekning i båten i sommer. De enkleste antennene er ofte best egnet.


Dette tar vi tak i umiddelbart. Slik ser en ekstern . Det har virka bra i et par år nå, men i det siste så har enkelte sendinger blitt veldig hakkete, på tross av full signalstyrke. Det sier produktsjef Johan Marius Setsaas i Aurora-gruppen. Et raskt søk viser at populære havner i Oslofjorden som for eksempel Sandspollen, Drøbak, Moss, Kråkerøy, . Han slo til, men nå viser det seg at det er null dekning for denne . Bor sentralt til med sendere som etter dekningskartet kan mottas, men på . Er det noen som har testet dekningen på Ustaoset? Dekning oppnås på flere måter, . Det er fremdeles grått på dekningskartet= mulighet for dekning.


Rikstv dekning

Hvis det betyr at vi . Viktig for full 4G- dekning. Sikt mot din beste sender hvis du har fri sikt til senderen. Jeg har nettopp flyttet. Veldig elendig på både produkt og kundeservice.


Vi får en lengre driftsperiode med høyere dekning og høyere kundevekst, sier Thorsby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg