onsdag 27. mai 2020

Vassøy tur

Vassøy tur

Båten tar deg trygt til kaia på. Ta deg et mini-cruise med Vassøy -ferja eller hurtigbåten fra Fiskepiren. Passasjerene på Vassøy -ferja kan bruke 30- og 365-dagersbillett. Skolekonsulent Anne Beth Buch Larsen ved Vassøy skole går i kjent terreng og . Bilder fra årets Vassøy - tur. Sist endret: aldri Forfatter: Rune Bratthammer.


Det har blitt en ganske jevnlig tradisjon å . Vi unnslapp regnet og fikk nyte solen helt til vi kom tilbake til skolen. Det ble en fin tur rundt Vassøy med ilagt pause på Litla Linnøy i ettermiddag på Onsdagspadlinga. Tretten stykk var vi med turlederne. Denne artikkelen er passordbeskyttet. For å se innholdet i denne artikkelen må du oppgi passordet til en av følgende avdelinger: Hummeren.


Nydelig tur til Peisaren i går med grilling og rebusløp. Vi grillet, hadde rebusløp og volleyball. Home Exchange : Vassøy - House 1m² with room(s), bed(s),. Ryfylke sin skjærgård. Mandag var det Eiger og Vassøy sin tur til å få en dag litt utenom det.


Vassøy tur

I stedet ble det omvisning på stadion, før turen gikk til Fanzone for ulike . Oppdag hele hjem og private rom som passer perfekt for enhver tur. Stavanger sentrum, mellom Vassøy og Helleøy. Vi håper at vassøybuer og besøkende følger opp denne flotte innsatsen med å ta med seg plast og annet avfall når de er ute på tur.


Havet tåler ikke mer plast. Og hvordan komme seg hit. På jakt etter de siste postene i årets tur -o. Fin tur i over grader.


Vassøy tur

For de flinke bøssebærerne vil det nok bli en fin, men om ikke litt kjølig tur i dag ï¸ Dere som tar beina fatt pÃ¥ Østlandet mÃ¥ huske regnjakke og paraply, . Etter en lang og lærerik kursdag i førstehjelp på Gramsta dro en liten gjeng på fem jenter og gutter med kajakk til holmen utenfor Vassøy. Passer spesielt for Voksne og Seniorer. Om turen : Fra holdeplassen tar du til høyre på veien foran den. Viser turer og aktiviteter med nøkkelord fottur.


Hele turen går langs det nye dobbelssporet som ble bygd for noen få år siden,. Tidtabellen som vises, gjelder for de periodene turen kan bookes. Kanskje kan du mange av . På samme tid hadde de tatt med seg en beholder, . Februar måneds turforslaget er Lindøy, en kort tur rett utenfor.


For de som har med bil på ferga koster det kroner for en tur fullpris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg