onsdag 22. januar 2020

Variocage dobbeltbur m

Har du to hunder i bilen skal de sitte atskilt uten å kunne nå hverandre. Behøver en av hundene mer plass kan skilleveggen justeres i sideretningen. Sjekk om buret passer til din bil. Enkle og doble bur med skillevegg, og for de fleste bagasjeroms- og. Skilleveggen kan også fjernes for maks plass til store hunder.


Dobbeltbur med flyttbar skillevegg. Mim variocage original enkel er et kollisjonstestet hundebur med. Et helt og fint dobbel bur fra variocage str m kan justeres i dybde men målene det står som . VarioCage 3G dobbelt bur M (medium) med skillevegg er laget slik at to hunder kan sitte hver for seg i sparate rom i buret. Dersom en av hundene krever mer . Lurer du på hvilket VarioCage bur som passer til din bil? Et godt alternativ er derfor å ta med bil og hund og prøve VarioCage bur hos oss.


Dette trygge og veldig praktiske hundeburet passer deg med flere hunder. Oversikt for hvilke bur som passer i hvilke biler, klikk her. Les tester og omtaler før du kjøper. Skal ha bilbur som passer til en Staffordshire bull terrier og en Eurasier. Er litt usikker på hvor høyt bur jeg trenger.


Har plass til et variocage dobbeltbur i str m. MIM har vært på markedet med sikkerhetsprodukter til bil i mer enn år. Bur er best når du skal frakte hund i bilen. NAF har testet bur og seler til sikring av hund i bilen i samarbeid med syv. Smart solutions, for your specific. Vi antar att du är ok med det här, men du kan välja bort om du vill.


XL Utendørs hundegård galvanisert stål 8xm. Kollisjonstestet hundebur med dobbel dør og deformasjonssone, samt nødutgang. Har nå bestilt en til, og er litt i villråde ang kjøp av bur. Er ikke spesielt lysten på å . Merket med bobil og hun hund i bobil, sikring av hund i bil, test av bur i bil, test av . Variocage - Tilbehør - Skål med holder.


Variocage dobbeltbur m

L passer for hunder opp til 7 . Vi tar med oss hunden i bilen, men hvor godt vi sikrer hunden kan variere. Rabatten er 3kroner for et enkeltbur og 5kroner for et dobbeltbur. Start 4Nordic, Viking og Kimple alubåter samt komplette pakker med elmotor,.


Her viste det sig, at en mellemstor hund på kg rammer med et tryk på over 1. I Sverige har firmaet Mim laget et bur med fokus på hunden under en kollisjon. Send din adresse til Tom M.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg