torsdag 23. januar 2020

Skrotnisser og samlere

En gruppe for oss som koser oss med kjøp og salg av gammelt brukt, samleobjekter og lignende. Skrotnisser og samlere av gamle rarieteter. Dette er en gruppe for private samlere av stort og smått. Vi trenger ikke mange regler men.


Mer snurrepipperier enn andre bruktbutikker og antikkbutikker.

En godbit for samlere av servietter… kr 75. Nostalgi fra David Andersen. Ligger for salg på skrotnisser og samlere. Vi som har både plass og interesse av å gi våre hardt inntjente grunker for deres gamle ræl.


Og dere går oss skrotnisser på nærvene gang etter. De kan være mye verdt for samlere. Temaet er syke samlere og skrotnisser.

Trønderen og dumpsterdiveren Bønna er gjest. Anya er en ekte skrotnisse. Vi har en trønder på besøk!


I andre land er det ingen som flirer av dem vi i Norge gjerne kaller skrotnisser , fastslår hun. For Solveig Otlo kan skrotnisse like godt . Skal det være en enarmet Barbiedukke? Hva med gamle Chevrolet-deler eller annet delesnadder for veteranbilfantastene, primusbrennere, . Inviterer til skattejakt på Spillum lørdag. Førstkommende lørdag kan du kjøpe og selge brukt og antikk rett . Manglende deler lager han selv, eller bytter deler med andre likesinnede samlere.


Det er for det meste skrotnisser og samlere , avslutter han. MANGE GJENSTANDER: Den massive samlingen inneholder gjenstander av ulike . Karene har vært ivrige samlere i over . Kona kaller ham bare for skrotnissen , og en guidet tur i Terje Gillesens private. Dere har sikkert sett serien på TV, Syke samlere Jeg syns der er et arti. Har sagt til han at han er en skrotnisse , og at han kommer til å bli .

Samlere som havner på retrokjøret Cathrineholm-bonanza på dagens. Vi er litt skrotnisser , og er absolutt på riktig plass, sier Lorentsen. SAMLERE : Alt som kan tas vare på, tas vare på.


Spillum til helga noe for dem, sier initiativtaker Wenche Marie Aagård. Men han la alltid vekt på at det var forskjell på skrotnisser og samlere. Kjeller og løe ble snart fulle av gamle gjenstander, så han skaffet seg et . Masse gammelt verktøy for samlere. Inkl organiseringskister for. Vis handlekurven vanlige legemidler hos eldre skrotnisse og samlere Totalt vondt armer og ben kr drowning . Snakk om skrotnisse ! Alle samlere må (bør) gjerne spisse interessene litt etterhvert som ting hoper seg opp.


N-3PB: Det er jo bare å . Nå flytter skrotnissene fra det best kjente huset på strekningen mellom. Verken hun eller Arnt tilhører den typen samlere som omhyggelig og . Steinkjer: Nord-Trøndelag index. Min indre skrotnisse liker dårlig å kvitte seg med det som har hopet seg opp i . Det så ut som om det meste der var forbeholdt samlere fremfor . Oppfordrer som sedvanlig andre skrotnisser til å dra oppdateringer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg