torsdag 31. oktober 2019

Turer i rogaland med barn

Velg kommune og deretter ditt turforslag. Surfing, brettseiling og kitesurfing, Strender, Turstier. Løpeturer , Joggeløyper og løpebaner, Turstier.


Har du barn fra 0-år og ønsker flotte naturopplevelser? Sjekk turkalenderen og bli med oss på tur !

Her har vi fem turtips til deg som ønsker å ta med barn på en storslått ferieopplevelse i vårt eget hjemland. De har listet opp topp familievennlige turer i Valdres området, seks i hver kommune. Legg gjerne inn mer tid hvis du eller barna trenger pauser underveis. I havgapet i vest dunker storhavet inn fra Nordsjøen og møtes av hvite sandstrender og snaublåste berg.


Her finner du alle turene i digitale kart. Turene er merket med røde T-er. Rogaland er et fylke med rik og variert natur.

Kjekk liten tur i Bånardalen i Årdal. BarmfjordTrimmen - Nessafjellet. Rundtur i Baneheia rundt de tre stampene og rundt Bånetjønn.


Det er godt å drømme om fine turer , men enda bedre å realisere dem. Høydeskrekk-løypa, eller for de aller tøffeste: En zip-line- tur høyt over parken. På østsiden av Gandsfjorden, mellom Dale og Sandnes, kan du velge og vrake i turgleder.


Norge har flere fantastiske isbreer, spesielt på Vestlandet og i Nord-Norge. Mange av de guidede turene passer også for familier og barn fra 7–års alder. Røssdalen er en flott tur for familier med små barn , da både vei og sti er meget enkel. Ved Røssdalsvatnet er det laget en flott leirplass og gruer til bål og grilling. Aktivitetsark og aktiviteter gjennom hele utstillingen for barn og unge.


Søndagsturer hver søndag fra 3. Det gjelder å velge riktig rute når du tar med barna på fottur i fjellet. Her er ti anbefalte turer for sommeren. Ta med barna på tur til Besseggen, Galdhøpiggen eller fire andre toppturer vi tipser.

Tur til Gaustatoppen med barn. Andre turer fra brukeren. Type tur : Historie og kultur. Arbeidet med å merke turer pågår, og det kommer informasjon om turene her etter hvert som de er ferdig merket.


Ferie for alle er et tilbud fra Røde Kors, barn og unge, familier med svak. I brosjyren Tur med kultur finner du godt kart og informasjon om øya, kulturminnene, severdigheter og turstier. Brosjyren finner du også på kommunehuset som . Rist liv i sommerlate hjerneceller og ta deg en tur til Vitenfabrikken i Sandnes,.


Det er kanskje ikke legitimt å dra til Leos Lekeland hvis du ikke har barn :S Men du kan alltids låne . Kvitebjørnen - ei utstilling for barn , Sand. Stavanger Segway Tur. Per lars tonstad viser vei til flotte turer fra jæren til nordmøre!


Her kan du lese om turer til Vassdalseggi, Naturstien ved Haukeliseter, rundtur til Kista.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg