torsdag 17. oktober 2019

Røntgen hest

Med digitalt røntgenutstyr tilbyr vi røntgentjenester for hest. Hvis han ikke får noe utslag på bøyeprøven, vil det likevel være smart å ta røntgen av bena? Er det lurt uansett når hesten er 11?


Ca hvor mye vil det koste og . Vi har mobilt, digitalt røntgenutstyr som gjør at vi kan ta røntgenbilder av hesten din hjemme på stallen. Utstyret tar bilder av svært god .

Nedenfor følger noen priseksempler fra både smådyr og hest. Vaksine neste hest samme eier fra kr. Det er derfor en stor fordel å bruke ”Lavfelts-MR” hvor hesten din slipper. Du og hesten slipper å . Skjellettdeler kommer derfor til å se hvite ut på røntgenfilmen. Når det gjelder hester , brukes røntgen fremfor alt for å undersøke skjelettet.


Og hvis ikke: tenker du å røntge etter beinsplinter etterhvert som hesten vokse til? Hva ville vært avgjørende . Røntget du unghesten ved kjøp?

Kjøpsundersøkelse av hest - Hesteprat innlegg 9. Veterinærsjekk av unghest - Unghesten innlegg 3. Flere resultater fra equiforum. Ta kontakt for priser på de ulike typer. Jeg har røntgen og ultralyd i bilen.


Vi er ledende på bildediagnostikk av hest i Trøndelag. Vi har utstyr på klinikken og i bilen til å gjøre det meste av røntgenundersøkelser på hest. Professor Eric Strand er godkjent spesialist på hestekirurgi og ortopedi. Vi har fasiliteter for å undersøke hesten under bruk, samt . Straumsheim var nå blitt skeptisk, og ville ha røntgen av hesten. Da det ble gjort, viste det seg at hesten hadde alvorlige forandringer.


Hesten er ID-merket i forbindelse med røntgenfotograferingen. Ved fremstilling av hest for spattrøntgen skal hesten være microchipmerket og original. Undersøkelse av hest , håndtering og utlevering av røntgenbilder. På journal som beskriver røntgen bildene tatt den 13. I de tilfælde, hvor en hest er er halt, kan en røntgenfotografering være med til at.


Nytt skjema for handelsundersøkelser av hest , ny røntgenjournal og ny. I de tilfeller der det tas røntgen ved handelsundersøkelsen har HVF .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg