fredag 14. desember 2018

Strimlet kyllingfilet i ovn

NO: Er du blant dem som ofte spiser kyllingfilet til middag? Da vet du sikkert at kyllingfileten både er proteinrik og fettfattig, og dermed et . Saftig og perfekt stekt kyllingfilet i ovn eller stekepanne. Her er tipsene som gir saftig kyllingfilet hver eneste gang.


Ovnsbakt kyllingfilet med asiatisk fløtesaus.

Sett ovnen på 2°C. Brun kyllingfilet raskt på begge sider i smør i en stekepanne . TINE viser deg hvordan du steker strimlet kjøtt og ender opp med et saftig og perfekt resultat. Ristede pinjekjerner og chili gir salaten en ekstra piff. Når temperaturen er kommet opp i °C på termometeret, tar du den ut av ovnen.


Strimlet kyllingbryst er enkelt å steke, f. Tilsett kylling i strimler og gi den en rask bruning på alle sider.

Kylling - og mozzarellagrateng. Stek i ovnen på midterste rille i minutter. Følg disse enkle stekene for å få saftig kyllingfilet med sprø. Slik steker du kyllingfilet i ovn. Legg klatter av mango chutney opppå fløteblandingen.


Det er både enkelt og godt. Dryss over litt hakket chili og hvitløk. Rød paprika i strimler. Steik som i oppskriften over. Skjær agurk i lange strimler.


Stek grillspydene i ovnen på 2°C varmluft i minutter. Varm pølsebrød i ovn ved 2°C. Fyll pølsebrød med salat, stekt . Mange gode ingredienser legges lagvis på toppen av hverandre og stekes så ferdig i ovnen.


Frittata med kylling og fetaost.

Tilsett strimlet kyllingfilet soyasaus finhakket ingefær og fiskesaus fres til. Har så masse kyllingfilet vi må få spist opp så for at det ikke skal bli for kjedelig så vil jeg. Du kan dele kyllingen i strimler og woke den med favorittgrønnsakene og evt ris.


Hell dette over filetene og sett formen midt i ovnen. KYLLING SALATKJØTT NATURELL, GRILLET. Denne oppskriften har også strimlet kylling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg