mandag 24. desember 2018

Benjamins voksebody

Benjamins voksebody

Patterns in both Norwegian and English. I am having some problems with my web pages, so I have made these patterns temporarily available . Benjamins voksebody – Norsk oppskrift. Denne bodyen strikkes i ett stykke, slik at man slipper å montere den til slutt. Det finnes i størrelsene 0-måneder 6-måneder 1-år Mønsteret finner du . This Pin was discovered by Hannah Richardson.


Benjamins voksebody

Discover (and save) your own Pins on Pinterest. GOD HJELP av Fragaria Bergins fine oppskrift har tynn babyull fått lov til å tvinne seg rundt . Strikket body til babyen, det må være noe. Synes den er helt topp. Sokkene ved siden av er noen utrolig enkle og søte booties som jeg fant . Det nærmer seg nå, har fått ferdig selve bodyen og begge ermene og jeg er begynt på raglanfellingen. Hun som har laget oppskriften sier vi kan strikke, men vise til . Fikk ikke til å fange fargene helt, men de er sterkere i . Ideal for delicate baby skin!


Cardigan with hoo inside pockets made of soft and completely scratch-free 1 wool. The sleeves have serves. Det er den mest geniale bodyen vi hadde til G. Vi fikk den i barselgave, og den var i bruk i . Cecilie Bergin Ditlevsen. Størrelse: 4-måneder. Garn: Rheuma Thermal Wolle fra . Lang og tynn, men det er bare ribbestrikk, så den vil strekke seg godt i bruk.


Litt herleg kirsebær-raud farge trengs og innimellom. Den ser helt pussig ut! Denne har vært nesten ferdig leeenge, men har bare blitt liggende.


Litt fordi ermene ble litt skjeve i forhold til kroppen, . Jeg strikker vanligvis så løst i forhold til oppgitt . Lace soft pure 1 cashmere yarn kjøp på auksjon på eBay. Bodyen i Drops Baby Merino har også fått . Jeg har budt på garn på eBay. People also love these ideas.


Benjamins voksebody

Images on instagram about benjaminsvoksebody.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg