mandag 20. februar 2017

Vikinglotto pott

Vikinglotto pott

Det kan spilles enkle rekker eller system. Minste innsatsbeløp per kupong er . Vikinglotto-pott - er du med? Forrige uke var det ingen som prikket inn . Banner for lotteri : OVER EN HALV MILLIARD I POTTEN Banner for lotteri : Ta.


Vikinglotto pott

For dager siden - Kveldens pott var på ca. Det er fordi også disse er felles samlet til en pott fra alle landene. Innlevering i morgen (9.november) innen kl 18. Tør du la være å levere en kupong? Denne ukens vikinglotto pott er på 71.


Spill før onsdag klokken 18. Her kan du levere kupongen! Den heldige fikk ikke alle rette, men prikket inn seks av tallene alene. Players who get digits accurate as well as the . Dersom én nordmann stikker av med hele potten, vil det bli den nest største . Sjekk de siste resultatene etter trekningen hver lørdag.


Vikinglotto pott

Dermed kunne Norsk Tipping bidra med over ti . Derfor øker potten til ca. Dette skiller seg ut fra mange andre internasjonale lotterier, der samtlige premier kommer fra en felles pott. Det er nesten ikke til å tro, men med fem tall etter hverandre ble det full pott til en Trysil-dame.


Andrepremiepotten er på ca. POTTEN VOKSER: Etter at ingen fikk full pott onsdag 27. Kvinne fra Oslo vant over millioner kroner.


Vikinglotto pott

Ingen Ingen klarte å . Høyere førstepremie, førstepremiepott på minimum millioner og en pott som . Folk går mann av huse . Jeg var ikke klar over at det var så stor pott. Potten har vokst til nok en historisk sum. De kommer i tillegg til en førstepremie på ca. Andelsbanken fikk full pott på følgende tall:.


En av vinnerne var en mann fra Bergen. Lottofeberen er „målt“ til å . Den unge spilleren fra tidligere i høst fikk utbetalt et beløp på 101 . Men en mann bosatt i Sør-Aurdal i Oppland stakk av med over 31 . Eurojackpot, og potten er oppe i 1millioner kroner. Her er fem tall som har gitt dårlig uttelling så langt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg