mandag 27. februar 2017

Langsteke surret lammestek

Jeg er så glad i langstekt lammestek , den blir så mør og smelter i munnen! Surret , benfri lammestek stekes i ovn på 1°C. En stek på kg trenger ca. Steker under kg brunes raskt i stekepanne først. Mest vanlig er det å steke lammestek av et helt lammelår, men du kan også kjøpe ferdig surret lammestek uten uten bein.


Lammelår er det som er enklest å få . Du vil alltid få best resultat om du steker kjøttet over lengre tid. Sett det i ovnen på lav varme før du drar på skitur eller bytur. Klassisk oppskrift på surret lammestek med deilig sopprisotto smaker av norsk høst!


Her har vi fylt den saftige lammesteken med hvitløk og rosmarin. Har du allerede en surret stek, kan du skjær små snitt i kjøttet med en skarp kniv og fyll med . Surret lammestek er noe av det lekreste og samtidig det enkleste du kan servere dine gjester. Lammestek med ovnsbakte grønnsaker og saltbakte poteter. Skjær opp auberginen i. Tilsett tomatpureen og la den surre med et par minutter. Hemmeligheten ligger i gode . Jeg setter inn i ovnen ca . Gni lammesteken inn med salt og pepper.


Langstekt lammestek. Når steken er surret stramt og fint, bruner du den i en panne eller gryte. Denne oppskriften på lammestek med ovnsstekte grønnsaker og sjysaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse. Liker du lammesteken rø er den ferdig ved °C. Når termometeret viser °C er.


Rull steken sammen og surr den godt med hyssing. Her er oppskriften på en deilig lammestek som garantert gir deg vann i munn og et fantastisk mørt resultat! Oppskrift på langstekt lammestek. Du får også en benfri lammestek ved å bene ut et helt lammelår og surre kjøttet til en stek. Benfri, surret lammestek kan også tilberedes som grytestek.


Tilsett ss tomatpure og la surre 2-min, tilsett timian og hell over dl viltkraft. Kok uten lokk til det . I dag byr Wenche på langstekt stek, servert med viltsaus, valgfrie poteter og grønnsaker. Jo da, du får kjøpt fine ting ellers også, men . Abonner på kanalen vår for flere nydelige oppskrifter og nyttige tips: Følg oss gjerne i sosiale . Legg en surret lammestek sammen med rotgrønnsaker, hvitløk, poteteter og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg