torsdag 9. februar 2017

Sy maxiskjørt

Strikk og hekle til deg selv og hjemmet Tine Solheim. Sy kortsidene til bolen. LØPEGANG PÅ INNSIDEN AV HETTEN: Beg nederst i høyre side av hetten, . Det er flere måter å sy disse avlange putene på og flere ulike fyll som. Det ikke gjøre noe om stoffet krøller seg litt, for det synes ikke når vi . Bruk gammelt materiale du har liggende hjemme og sy ditt eget.


Sy maxiskjørt

Strikkeminne: Hvor dårlig moren var til å strikke og det har smittet over på henne, men hun har. Sy på merket på venstre ermet like over vrangborden. Størrelse: (Dame) Herre. Hei, Er første gangen jeg har strikket en babybukse og med denne. Nå skriver du ikke om du allerede har begynt å sy igjen løpegangen.


Her kommer en fremgangsmåte på hvordan du kan sy en enkel og. I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker en basis brettekant. Dette er en grunnleggende. Sammenstrikking av løpegang , med glipe til å sette i strikk. En måte du kan sy sammen strikk på, f. Her finner du et bredt utvalg av elastikk i forskjellige kvaliteter, farger og bredder til mange formål.


Sy maxiskjørt

Til hårstrikker, nøkkelsnor, i løpeganger eller til . Ingrid Bergtun begynte å sy i fjor, og i år var hun med på Symesterskapet på NRK. For å lage denne trenger du en stor herreskjorte, strikk (her er det brukt funker, du må bare justere løpegangen etter strikken ) og sy -utstyr. Tag-arkiv: Løpegang. Snittet er enkelt – uten lommer og med strikk i livet.


Jeg innrømmer at det kanskje er morsommere å sy en kjole, men det er deilig å . Shortsen er med strikk i livet og går ultrahurtig å sy og er fantastisk behagelig. Snorringene matcher stoffet - husk at det skal lages før du syr løpegangen i livet. For at det skulle gå måtte jeg klippe mye lenger opp enn jeg vanligvis gjør og legge til ekstra stoff til løpegang. Da brukte jeg et superbillig stoff . Trekk strikken gjennom løpegangen i livet.


Sy maxiskjørt

Alle plaggene strikkes på samme måte som til flerfarget, unntatt hals-. Ta opp tråden mellom m, vri den og strikk den r eller vr slik det. Men så kom jeg på ideen om å sy et enkelt og praktisk regntrekk. Sy en løpegang i toppen av regnposen og trekk en strikk gjennom.


MONTERING: Fest alle lause trådar og sy saman i skrittet. Træ strikk i løpegangen og sy igjen hòlet. Hvis du ønsker å knyte. Da har vi alt du kan behøve til syskrinet.


Brett opp oppbretten (= ½ vrangbord). Vi har for eksempel massevis av vakre bån som dekorbånd , . Kolbotn - Fotposer - 1. La det være igjen en åpning til å tre strikken i. Mål først at strikken blir passe stram rundt . Tre i passe lang strikk. Sy sammen på skuldrene.


Sy i ermene og sy belegget til flatt over sårkanten på vrangen. Tvinn en snor og trekk den i løpegangen på hetten. Jeg har kjøpt en Bergans breheimen til guttungen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg