mandag 6. februar 2017

Kyllingfilet i ovn med bacon

Kyllingfilet i ovn med bacon

Kyllingfilet er en middagsfavoritt for mange. Her er kjempegod oppskrift på marinert kyllingfilet surret med bacon. Ristede pinjekjerner og chili gir salaten en ekstra piff. Server med hvitløksbaguetter. Fest dem med tannpirkere.


Stek kyllingen i ildfastform på 2grader i omtrent minutter. Baconsurret kyllingfilet med hvitløk- og honning- glaze. Varm ovnen til 2grader. Krydre kyllingen med salt og . Ovnsteket kyllingbryst med bacon og epler er snaddermat til middag.


Denne retten passer også som kvelds eller til lørdagskos. Bland med olje, timian, salt og pepper. Snitt kyllingfiletene og fyll de med skivet mozzarella og frisk spinat.


Kyllingfilet i ovn med bacon

Bakes i ovn i cirka min. Surr Tulip bacon rundt. Dette var en så deilig og mettende middagsrett!


Til porsjoner: kyllingfilet skiver bacon 1-båter hvitløk liten rød paprika ss purreløk . Skjær opp en halv gul løk, champignon, skiver bacon og fedd hvitløk. Ta kylling og poteter ut fra ovnen og dander med asparges i bunn, . Jeg elsker kombinasjonen kylling , bacon , eple, rødløk og balsamicoeddik. Hvordan får man jevn stekt kylling surret inn i bacon ? Finfin helstekt kyllingfilet med gylden bacon ut av ovn :).


Christer Berens lager baconsurret kylling. Hva er vel bedre enn bacon ? Det kan være lurt å la filetene ligge en halv time i romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes. Sett ovnen på 2grader. Legg kyllingfiletene. Rull fileten så stramt som mulig inn i bacon.


Hell deretter blandingen over filetene og sett det hele inn i ovnen i 20 . Ovnsbakt kyllinglår og bacon. Men smakene her av krydderet, bacon og kylling er utsøkt! Forvarm ovnen til 2grader.


Kyllingfilet i ovn med bacon

Lag et dypt snitt på langs av hver kyllingfilet. Fyll med kremost og surr bacon rundt hver av filetene så kremosten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg