tirsdag 6. april 2021

Voksenopplæring bilmekaniker

Voksenopplæring bilmekaniker

Voksenopplæringen tilbyr videregående opplæring for voksne. En bilmekaniker for lette kjøretøy reparerer og vedlikeholder biler. Sentrale arbeidsområder er service, feilsøking og reparasjon av personbiler og lette varebiler (nyttekjøretøy) reparasjon av mekaniske og hydrauliske . Hvordan bli bilmekaniker ? Glemmen har nå to klasser med i alt 2elever i voksenopplæring. Zlatko (31) er klar for fagprøven som bilmekaniker. Fylkeskommunen har ansvar for videregående skoler, fagopplæring, voksenopplæring , veiledningstjenester, institusjonsundervisning og to folkehøgskoler i . Du kan jo forsøke kveldskole eventuelt voksenopplæring men du må . Informasjon fra Utdanningsdirektoratet om voksenopplæring.


Flyktninger og innvandrere har også rett til videregående opplæring. Film om innvandreres rett til . Det som tidligere het bilmekaniker heter visst nå kjøretøy. Mannen har gk mekanisk fra før. Så slipper han å sitte i . Eidsvoll videregående skole samarbeider med bilbransjen, og skolen har lang . Er du år eller eldre, har fullført grunnskole eller tilsvarende, men ikke fullført videregående opplæring? Eller har du fullført videregående . Fråga om att arbeta i Norge som elektriker.


Realkompetansevurdering. Bilmekaniker eller Lærling som Bilmekaniker lette kjøretøy. For full oversikt over utdanningsprogrammene og hva som tilbys hvor, se Utdanning. Det vil i perioder på til sammen ca. Dere kan selv være med å foreslå og planlegge.


Voksenopplæring bilmekaniker

Hun kunne enten satse på mediekommunikasjon eller bli bilmekaniker. Det fantes ingen voksenopplæring i kjøretøymekanikk i Kiruna, men via en bekjent fikk . Søk etter nye Lier voksenopplæring -jobber. Fagbrev som landbruksmekaniker, bilmekaniker eller industrimekaniker Kjennskap til landbruksbransjen og evne . SVAR: Hei Du har rett i at utdanningen for å bli bilmekaniker innebærer vgTeknikk og industriell produksjon (eller vgElektrofag) og Vgkjøretøy før man kan . Automotive Professional. Bli med for å knytte . Oslo, Oslo, Norwayforbindelser.


De viktigste arbeidsoppgavene for en bilmekaniker på lette kjøretøy er å søke, finne og utbedre. Avdelingsleder, kurs og voksenopplæring. Vi har sagt i Vest-Agder at de som har rett på voksenopplæring maksimalt.


Jeg vil bli mekaniker. Les også: – Stor forskjell på å være bilmekaniker og å lage pizza.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg