fredag 16. april 2021

Voksenlærling elektriker

Husk å svare på din søknad om skoleplass! Etter at du har søkt, vil du etterhvert få svar fra oss om hvordan inntaket går. Hvis du ønsker å søke i hjemfylket i tillegg, må egen søknad sendes på Vigo til ditt . Søknad , svar og regler.


Siste frist for å legge inn førehandssvar på vigo.

Søk opptak til utdanning i Norge. Du kan søke opptak til både fagskoler, høgskoler og universitet. For opplæringskontor . Case, innsøking til videregående opplæring Vg1.


Under finner du informasjon om når du søker, og hvordan du gjør det. Du trenger ikke å bestemme deg før du får svar fra oss. Du skal både søke skoleplass og svare på om du tar den skoleplassen du er tilbudt på vigo.


Om søknad til videregående skole.

Ordinær søknadsfristen for. Vi anbefaler alle søkere å legge inn forhåndssvar i Vigo. Hei elevar og føresette på 10. Litt info å ta med seg frå rådgjevar ifht svar på søknad om skuleplass til hausten. Alle vil få svar på SMS når . De som har oppgitt mobilnummer på søknaden , vil få SMS om dette.


Resten får svarbrev i . Det blir sendt ut svar på studieplass på SMS til det mobilnummeret du har registrert i VIGO. Du får svar ca rundt 10. VIGO SØKNAD , SVAR FRA VGS.


Du søker på videregående skole på vigo. Du må svare innen fristen. Svaret skal registreres på vigo. Vanlige spørsmål og svar : Hvordan søker jeg på Gann?


En ferdig behandlet søknad vil blant annet gi deg svaret på om du er vurdert med rett (voksenrett). Søkerveiledning til Vigo finner du her. Dette trenger du å vite for å søke skoleplass.

I uke er søknadsportalen vigo. Her finner du viktige svarfrister. Logg deg inn på vigo.


Hva skal jeg gjøre etter at jeg har fått svar på søknaden ? Frist for å søke om ordinær skole- eller læreplass er 1. Videregående opplæring søker du via vigo. Du kan uansett alltid også søke på alle våre skoler her på våre nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg