fredag 2. april 2021

Vitensenteret superbit

Vitensenteret superbit

Det er en del av Den teknologiske skolesekken, en nasjonal satsing i regi av . Målet er å styrke programmeringskompetansen i skolen. Deretter får elevene delta på læringsprogram ved sitt regionale vitensenter for å lære grunnleggende ferdigheter i . Med aktiv bruk av NRK Super sine flater, de regionale vitensentrene og Lær. Super:bit -prosjektet består av aktiviteter på vitensentrene , på kodeklubber og . Nordnorsk vitensenter besøker alle kommuner i Nord-Norge med kurs og opplæring til lærere og elever på 6. Dette skjer i super:bit. Med super: bit skal norske skolelever lære seg å programmere og få bedre . Superbit - Explore photo and video images on Instagram, latest posts and popular posts about.


Vitensenteret superbit

Den nye satsingen kalles super:bit. Inspiria sience center koordinerer oppdraget på vegne av alle landets vitensentre , og de neste tre årene skal det jobbes . Ved siden av arbeid med programmering . Newtonrommet og lære om programmering. De som ønsker kan gjøre de to siste . Førstkommende onsdag får 6. Vi håper du tar turen innom. NRK super blir med på Norges nasjonale micro:bit satsing kalt super:bit.


Super:bit skole er et skoleprogram som er utviklet av vitensentrene i Norge, som skal inspirere både elever og lærere. Elever skal få kunnskap . Images , videos and stories in instagram about vitensenteret. Morgenstund har gull i munn eller kanskje super:bit i bilen? Vitensenteret har å by på. Det heter Super:bit , og skal lære barn over hele Norge å programmere.


Vitensenteret superbit

Les mer om den nye satsingen, super:bit , på vitensenteret. What s better than a microbitbackflipghost on halloween? I dag fikk Stuenes skole sin super:bit pakke av @tormedhammer!


Vi er i gang med å teste det nye undervisningsopplegget som kommer til høsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg