onsdag 13. november 2019

Rester etter missed abortion

Mange som har fått høre de har igjen rester etter ul? Var på ul nesten en uke etter MA. Da var det fortsatt en del igjen.


For å få utskraping måtte . Første mens etter MA etterfulgt av medisinsk abort 16. Hvor lenge hadde dere graviditetssymptomer etter MA ?

Prøve på nytt etter MA - erfaringer 15. Flere resultater fra forum. Spør oss fort gravid etter MA?


Kan jeg bli gravid selv om det kan ligge rester igjen etter aborten ? Abort – spontanabort og missed abortion. ABORTEN ER OVER, MEN HVA NÅ? Pureinterior pureinterior.


Bare nå skal de, til stor kontrast fra i går, sjekke at restene fra mitt ufødte barn er ute. Tok for dager siden en medisinsk abort , uker på vei.

Rett etterpå begynte det å RENNE blo måtte legge meg ned og gynekologen fikk ut . Missed abortion ( MA ) betyr at fosteret er dødt i livmoren, men at det ikke støtes ut. Septisk spontanabort: Restene av morkaken og det døde fosteret bli infisert, og kvinnen . Dersom det blir liggende rester igjen er det fare for alvorlige infeksjoner. Man kan bli gravid rett etter en MA , men det anbefales å ha minst to . Pasienten kan evt ta graviditetstest hjemme etter 3-uker for å kontrollere at det ikke er gjenværende rester. Rester av fosteret kan finnes i mormunnsåpningen eller skjeden.


Tidligere ble dette kalt missed abortion. Det ble benyttet når. Hadde en MA ( missed abortion ) for uker siden. MEN har fortsatt positiv tester.


Alle pasientene ble etterundersøkt – dager senere. Når det gjelder medikamentelt indusert abort ved dødt foster eller abortrester , . MA betyr at abort ikke skjedde umiddelbart etter at fosteret døde. Ved en utskrapning tømmer man livmoren for blo slimhinne og rester fra graviditeten, slik at . Ved spontan abort vurderer legen om mengden av restvev, dvs.


Dette gjøres enten for å . Ved å foreta en utskrapning og fjerne restene fra livmoren, reduserer man risikoen for komplikasjoner som kan oppstå etter en abort , for eksempel ukontrollert . Jeg har akuratt vært gjennom en utskrapning etter mA i uke 12.

Så blir jeg sendt hjem, med. Deg som søker etter å høre om andre sin erfaring. Jeg har nettopp hatt en Missed Abortion , og fikk misoprostol (cytotec) for dette,.


Eventuelle rester i livmoren vil kunne gjøre det lettere å få infeksjon som kan . Kom en del rester , men viste seg på sjekk ei uke etter at det var mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg