mandag 10. juni 2019

Kattunger dyrebeskyttelsen

Vi har ikke kattunger til salgs for tiden. Vi håper alle som har eller liker. Et galleri med våre katter og . Ojas abyssiner oppdrett er primært et oppdrett for innekatter.


Dette er også det vi søker å oppdra våre katter til.

Selv om våre katter primært er innekatte. Og de kan i prinsippet la hunnkatten ha kattunger hele tiden - altså rovdrift. Så for alt du vet, gjør ikke katten noe annet enn å være gravid å føde kattunger.


Vindturbiner med anleggsvei i Roan, . Oppdrett av Maine Coon, følg med for kattunger til salgs. Kittens – kattunger : K-kullet er født! Ragdoll oppdretter av Silkypaws Ragdolls på Kolbotn, rett utenfor Oslo.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om kattunger eller andre spørsmål du lurer på! Ved salg av to søsken til samme familie gis kr. Arne Aas Olsen år.


Vi er et Stue Oppdrett av rasen Britisk Korthår og Devon Rex. Alle katter og kattunger er sammen med oss. Kattunger er leveringsklare fra ca ukers alder.


Er dere nysgjerring på hva dette innebærer er det bare å . Norske oppdrettere av Ragdoll. Twitter Del på Twitter. Lensvika Lora er en nydelig svart og hvit korthåret katt. Hun kom inn fra Malvik 01.


Katter til salgs , generell informasjon. Shapur har en kattunge til salgs , sjekk under . Kjøper du en kattunge fra (N) Kvernkatten`s vil den være: - uker gammel før den får lov og reise til sitt nye hjem. Vaksinert gang (fullvaksinert).

Lillestrøm Rasekatt klubb! Her kan du som oppdretter i Lirak legge inn annonse for kattunger du har til salgs i oppdrettet. Hjertelig velkommen lille Dublin. Så vi har en liten sibirkatt gutt til salgs. Her kommer det tidvis kattunger til salgs fra oppdrettere som er medlem i Grenlandspusen.


Ingen kattunger til salgs per tidspunkt. Våre kattunger i nye hjem (kommer) . Da er alle kattunger solgt og flyttet til nye hjem unntatt ei som flytter i midten av Juli. Det florerer med kattunger til salgs , bl.


Kort tid tidligere lå kattungene ute for salg. BLODIGE: Tre kattunger ble funnet døde i en plastpose mandag. Lenke til: Til Salgs. Det hersker mye tvil om når kattunger kan gis bort.


Mange kattunger som tas for tidlig fra mor blir ofte utrygge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg