torsdag 28. februar 2019

Sport og moro bursdag

Problemfri barnebursdag med egen instruktør. Tilpass festen med barnas ønske om våre valgfrie aktiviteter. Pris fra 19- med eget UV rom og mat inkludert. Barnebursdager og Arrangementer. Treningsavtaler på våre fotballbaner.


Mange valgfrie aktiviteter.

Sett sammen selv en pakke med aktiviteter du vil gjøre! Morsomme aktiviteter for alle! Bestill bursdag, arrangement.


Gi oss tips som gjør en barnebursdag SUPER og du kan vinne en gavekort på 1. Boblefotball bursdag Har du spilt boblefotball? Det behøves ingen utstyr, ta på deg treningsklær, møt opp o . Alt fra lek, spill, sport og action. Sport og Moro skiller seg ut fra ulike lekeland og tilbydere ved at vi organiserer.

Lasertag - med det råeste utstyret! Dette er det nyeste og mest moderne systemet. I Høyt og Lavt i Suldalen kan du feire bursdag mellom tretoppene. Bursdag er gøy - og enda mer moro blir det for alle barna, mor og far om den feires på Lucky.


HOS TROMSØ SPORT EVENTSENTER. Her er det fysisk aktivitet, lek og moro som står i fokus. Velg mellom Archery . Supert sted å feire bursdag , og teambuilding - passer for alle aldre.


Aktiv Bursdag arrangerer barnebursdag tilpasset alle behov. Vi tilbyt aktivitet og moro , sport og spill, samt aktiviteter både hjemme og ute. Sabla moro på sport og moro. Dessuten forteller mange barn at første gang på McDonalds- bursdag var gøy, men den tredje gangen. Lag lek og moro på ski.


Hinderløype, hopprenn eller kanskje skisisten? Klær og sport på Obs. Over tips til aktiviteter og lokaler som passer til bursdag.


Har du lyst på mye latter og moro , med venner, familie og kollegaer? Zorbing passer perfekt.

Eriksen har selv barn, og har selv hatt utfordringer med å finne passende aktiviteter som barna kan ha det moro med på bursdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg