onsdag 20. februar 2019

Skrive ut bilder fra mobil

Disse printerne lar deg skrive ut bilder på fotopapir - uten å koble til en datamaskin! Skriv ut mobilbildene dine. Det går neppe en dag uten at du knipser et eller flere bilder med mobilen.


Mange av hverdagsbildene har det kanskje helt fint, der de . Nå finnes det mange bra miniprintere som skriver ut fine bilder , samtidig som de er enkle i bruk.

Velg en printer som har software som støttes av din mobil , . En sort Polaroid Zip som skriver ut et bilde av en ung, smilende kvinne. Siden bilder tatt med mobilen blir stadig bedre, blir det mer aktuelt å skrive dem ut. Vi viser deg hvordan.


Samtidig er det gjerne slik at det er bildene vi gjør noe med som blir husket. Velg ut dine beste bilder fra den siste perioden og sett inn i et . MEST FOR MORO: Mobile fotoskrivere lar deg skrive ut bilder fra mobilen , men den lille bildestørrelsen gjør at dette blir mest til moro og .

Folk har skjønt at man også kan skrive ut bildene man tar på mobilen , og vi ser at Instagram og andre bildeapper er med på å drive nordmenns . Det er lett å skrive ut fra mobiltelefonen, du trenger ikke engang være. Hvilke andre mobile utskriftsløsninger kan jeg bruke med Android-enheten min? Legg den korte kanten av fotopapiret i skuffen basert på din skrivertype. Hvis papiret har en perforert klaff for håndtering av bildet etter det er skrevet ut , legg . Ekspressbilder med ramme. Dine personlige bilder med rammer i din favoritt farge.


MOBILPOLAROIDER : Med en app som Printic kan du enkelt bestille. Du kan naturligvis overføre bildene til PC-en, og så skrive de ut selv . Eksklusivt i vår mobil -app. Du trenger strengt tatt ikke sitte ved pc-en dersom du vil skrive ut noe.


Canon Easy-PhotoPrint (Canon EPP) er en gratis applikasjon som gjør det enkelt å skrive ut bilder og skanne fra Android-enheter på kompatible . Xerox Print Service Plug-in for . Alt du trenger for å skrive ut fra mobilen er appen Canon Print. Det er veldig enkelt å sende bilder til printeren fra PC-en eller mobiltelefon og nettbrett.

HP Print Service Plugin er den eneste skriverdriveren du trenger for å enkelt skrive ut dokumenter, e-post og bilder fra programmer som støtter utskrift til en rekke . Mange vil nok slå opp siden på PC-en etterpå og skrive ut derfra, eller overføre bildet eller dokumentet fra mobilen til PC-en for å kunne skrive . Vi tar tonnevis med mobilbilder. Alle øyeblikk dokumenteres, og de mest verdifulle bildene tar vi ofte med mobil , men desverre blir de fleste . I det nyeste nummeret av Digital Foto er det en test av fire . Denne løsningen er en Pull Printing-løsning, som gjør at du kan skrive ut overalt. PDF-dokumenter og bilder ). Du kan skrive ut fra Chrome på datamaskiner eller mobilenheter.


Bærbar mobil skriver gir høy kvalitet uten rammer øyeblikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg