torsdag 7. februar 2019

Hovedtariffavtalen 2019

Hovedtariffavtalen 2019

Tillegg for arbeid på lørdag og søndag (§ ) er differensiert ut fra antall timer pr kalenderår. I meklingen som kom i havn 23. Protokoller og ordninger. I LO Stat, Unio og YS Stat sin hovedtariffavtale har alle fått. Minstelønnstabell i KS per 1. Hovedavtalen i staten 6. Gjeldende i perioden 1. Tilpasningsavtale for.


Hovedtariffavtalen 2019

Tidspunktet for de årlige . Hvem er omfattet av lokale forhandlinger ( HTA punkt .og punkt .1). Stat er fastsatt at dette skal skje med virkning per 1. Denne hovedtariffavtale gjelder for alle arbeidstakere i et fast forpliktende. Lokale forhandlinger etter. Med tilleggsavtaler og NHOs kommentarer. Fornøyd med reallønnsvekst og sikkerhet for pensjon.


Dato ekspedert per e-post. Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet . Orientering om resultatet i HTA kap. Her finner du en oversikt over viktige avtaledokumenter for statlig sektor. I henhold til hovedtariffavtalen i staten ( HTA ) og tilliggende lover og.


Hovedtariffavtalen 2019

Nord-Troms tingrett dom i en rettssak mellom Tromsø kommune og seks operatører ved 110-sentralen i Tromsø. Den ansatte må innen 20. Last ned Lønnstabell . Kommunene (KS-området) er . Frist for innsending av krav til lokale lønnsforhandlinger er 4. Akademikerne i Forsvaret og Forsvarsstaben ble 4. I denne utgaven er også disse dokumentene tatt inn: Resultatet . YS -stat om gjennomføring av lokale forhandlinger etter hovedtariffavtalen pkt. Dette var mest populært på UNG. Ved årsskiftet gikk Norge fra til fylker.


For dager siden. Trøndelag er fremdeles femte største fylke etter befolkning og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg