torsdag 9. august 2018

Karriereveiledning trondheim

I tillegg til individuell karriereveiledning tilbyr vi Gratis kurs. Karriereveiledning – noe for deg? Velkommen til karriereveiledning ! Trøndelag fylkeskommune . I noen livsfaser trenger vi alle veiledning og råd på veien videre.

Dette kan være valg av utdanning, bytte av jobb . Riktig karrierevalg er en verdifull investering i din fremtid! Manus Motivasjon tilbyr karriereveiledning til ungdom og voksne. Over års erfaring.


NTNU, og leverer prosesser og kurs innen karriereveiledning , studieteknikk, omstilling og nedbemanning. En karriereveileder hjelper mennesker med å ta bevisste yrkes- og karrierevalg. Hvilken vei skal du velge i forhold til jobbmuligheter?

Stavne hjelper jobbsøkere ut i arbeid gjennom karriereveiledning , opplæring og arbeidspraksis i samarbeid med næringslivet. Vi tilbyr også individuell karriereveiledning. Konferanse om karriereveiledning i skolen kl. NAV og i grunnopplæringa.


NTNU - Det skapende universitet. Målet er karriereveiledningstjenester av høy kvalitet i alle sektorer. Rammeverket skal bli et nyttig verktøy både for karriereveiledere og andre . Vi hjelper arbeidssøkere med å komme ut i . Digital karriereveiledning. Fristen for å søke seg til videregåene opplæring nærmer seg.


I den forbindelse arrangerer . John Krumboltz har vært en del av fagfeltet karriereveiledning i flere . Trondheim , forteller førsteamanuensis ved. Hvordan lede gjennom en endringsprosess? Strategisk endring inngår i en leders hverdag.


Vi endrer og utvikler hver dag, bevisst eller ubevisst.

Econa tilbyr karriereveiledning , arbeidsrettslig hjelp, økonomiske fordeler og faglig påfyll. For tredje år på rad arrangerte Det medisinske fakultet karrieredag for sine PhD- studenter. BI tilbyr også individuell karriereveiledning. Språk og deltakelse i arbeidslivet er første steg for å lykkes med en god integrering.


Vi gir språkkurs og karriereveiledning for ulike behov. De som blir tatt opp i programmet blir satt i kontakt med en av åtte karriereveiledere som er ansatt i prosjektet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg