torsdag 16. august 2018

Eva solo fuglemater montering

Kom tett på det mangfoldige fuglelivet utenfor vinduet. Fôrkulen er av glass og monteres direkte på ruten. Fuglemateren monteres på vinduet ved hjelp av en dobbel sort . Få fuglelivet tett på. Du monterer den bare med dobbeltklebende tape på yttersiden av vinduet.


Elegant fuglemater i munnblåst glass. Her finner du tips til femten flotte fuglematere. Platene monteres raskt og gir en tidløs design. Henge fuglemat utenfor vinduet Hjem og utstyr.


Småfuglene kan uten problemer lande på kanten. Lett både å montere , demontere og gjøre ren. Kom veldig nærme fuglelivet med denne diskrete fuglemateren for vindu.


Frostsikkert glass som tåler . Den medfølgende vaieren gjør fuglemateren lett å montere. Munnblåst glasskule med feste som kan monteres på en grein eller under et takskjegg. Sammenlign produkter. Sett med knivmagneter for enkel montering på kjøkkenet.


Eva Solo Gassgrill med flatt . Produkter for merkevare EVA SOLO for Jernia. Veil pris kr 36– Bokklubbpris kr . Jeg har fuglebrett med tak som jeg har montert på påle, og jeg henger. Vi har kjøpt oss en ny, lekker fuglemater ( eva solo ) Denne har vi putta mye gogt . Foderkuglen er en halvkugle af glas, som monteres direkte på ruden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg