fredag 30. september 2016

Kompakt kamera test 2019

Kompakt kamera test 2019

Av Phil Hall, Truls Steinung 6. Ute etter nytt kompaktkamera ? Kompaktkameraer og kompaktkameramarkedet har endret seg kraftig de siste årene. Kompakte dimensjoner og lang zoom gjør disse kameraene godt egnet som reisekompanjonger. Noen av de billigste kameraene vi testet fra produsenter som Canon,. Konstruksjonen er kompakt , men objektivet inneholder såpass som 10 . Se tester av Sony, Panasonic, Olympus og Leica mfl. Fujifilm X-T1er et kompakt systemkamera med mange smarte funksjoner.


Kompakt kamera test 2019

Her har vi samlet inn tester av vanlige kompaktkameraer. Disse passer bra hvis du vil ha et kamera som er enklere å ha med på reise og hvis . Men for den som har rå og trenger et virkelig kompakt kamera med høy. Vi er i ferd med å teste Panasonic Lumix LX1II, testen kommer i . Eller kanskje et filmkamera eller actionkamera ? Digitalkamera , systemkamera , kompaktkamera ? Det perfekte kameraet for deg avhenger av hva du liker å . Her er kameraet som tror det er et kompaktkamera. Egentlig er det faktisk et systemkamera , med utskiftbar optikk og stor bildebrikke. For i og med at det selges færre og færre kompakte digitalkamera , så øker interessen av.


RX– svært kompakt støtsikkert og vanntett digitalkamera. RX1V – et førsteklasses kompaktkamera med sensor av 1. SONY RX1III - BÄST I TEST DIGITAL KOMPAKTKAMERA. Test : Sony RXII – en förfining av RX0.


Kompakt kamera test 2019

Och visst är kameran kraftfull trots sitt mycket kompakta format. En mellomting mellom speilrefleks og kompaktkamera kan være den beste løsningen for mange. Men hvilket skal man velge?


Skal du købe et nyt digitalkamera og vil vide hvilket kamera der har vundet de seneste års tests og er bedst lige nu? Det var en skikkelig nedtur å se bildene fra et kompaktkamera når du var vant til . Vi tester kompaktkameraer! Et kamera , som ikke bare er praktisk og kompakt , men også sjovt at fotografere me og som giver langt . CHIP Test mit detaillierten Ergebnissen, ausführlichen Berichten,.


Test die Ausstattung sowie das Handling der Kamera. Tests ausgewertet, den letzten am 30. Vergleichen Hinzugefügt. Se tester på kompakta digitalkameror. Vilken digitalkamera tar bäst bilder?


Läs här vilken som vunnit Bäst i test och köp rätt kamera direkt. Im ColorFoto- Test sehr gut abgeschnitten haben etwa die Panasonic Lumix . Läs allt om de nyaste kompaktkamerorna. Det samme ville vært tilfelle om jeg gjorde testen på en fotballkamp i regnvær, . Fargebalansen er litt kald slik bildet kom ut av kamera.


Kompakt kamera test 2019

Det er noe vi ville justert på i etterkant om vi skulle brukt bildet til annet enn en test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg