mandag 19. september 2016

Frisør trondheim priser

Sjekk priser og les kundeomtaler før du bestemmer deg. Rask og enkel timebestilling. Hhar ettertraktete frisører som alltid er oppdatert på det nyeste innen hår og trender. Vi har: Junior Frisør , Frisør , Senior Frisør og Premium Frisør ! I og med at det er FRA priser , ta kontakt med salongen hvis mer spesifikk . Les om kundenes erfaringer med ID- frisøren.


Frisør trondheim priser

Blow Hairdressing representerer 21. Kvalitets klipp, farging og . Noen som vet om noen billige frisører , som også har god kvalitet,. Nominasjon til Årets Frisør ! Nå gleder vi oss til prisfesten i Mars på The Hub, . Mulig ikke hårfrisyren kan forsvare prisen , men behandlingen derimot. ARA FRISØR AS – Olav Tryggvasons gt. Fikk klipt alle ungan for 6kr.


Frisør med solid kompetanse om klipp, farge og oppsetting av hår. Trondheim , Norway – Vurderingen 4. Spør gjerne om valg av frisyre. Grande Frisør på Valentinlystsenteret brenner for frisørfaget.


Enten det er snakk om å stusse . Velkommen til Mozart Frisør ! Vi tilbyr en rekke tjenester, alt fra hårklipp, farge, striping til extensions og hodebunnsmassasje. Ta kontakt for en hyggelig prat! Prisen på 8kroner for både skjegg og hår er greit med tanke på hvordan resultatet ble. Frisør og barberer Jacint Casanova – ikke et artistnavn – fikset med en gang en time,.


Hårvask, massasje, hud og fotpleie. Klipp, inntil min. Veronica har mange års erfaring. Også svært rolige omgivelser, noe jeg satte stor pris på. På Styletime kan du sammenligne lokasjon og pris , lese anbefalinger og bestille time.


Frisør trondheim priser

Hos Cutters spiller vi på effektivitet, kvalitet og pris og har som mål å revolusjonere frisørbransjen. Vi tilbyr alt innen klipp, farge, styling, hårpleie og extensions til gode priser. En frisørsalong med høy kompetanse. I denne frisørtesten ville MinMote sjekke om Cutters leverer det de lover, og om det bare er prisen det er forskjell på sammenlignet med andre . Hjemmeside til City Frisør Tiller.


Bestill en time, les om våre tjenester, og finn våre åpningstider. Vi er frisører med stor faglig kompetanse, engasjement, veiledning, personlig service og hyggelig . Oppgitte priser er veiledende. Her kan du klippe både hår og.


Frisør trondheim priser

Vi har ofte dyktige lærlinger som klipper og farger til reduserte priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg