torsdag 11. mars 2021

Vigo svar på søknad 2019

Vanlige spørsmål og svar : Hvordan søker jeg på Gann? En ferdig behandlet søknad vil blant annet gi deg svaret på om du er vurdert med rett (voksenrett). Søkerveiledning til Vigo finner du her. Du søker, får svar og svarer på tilbud i Vigo.


Dette trenger du å vite for å søke skoleplass. I uke er søknadsportalen vigo.

Her finner du viktige svarfrister. Logg deg inn på vigo. Hva skal jeg gjøre etter at jeg har fått svar på søknaden ? Videregående opplæring søker du via vigo. Frist for å søke om ordinær skole- eller læreplass er 1. Du får svar på din søknad i uke 27.


Du kan uansett alltid også søke på alle våre skoler her på våre nettsider. Velkommen som søker til videregående opplæring i Oppland. Du skal både søke skoleplass og svare på om du tar den skoleplassen du er tilbudt på vigo.

Om søknad til videregående skole. Ordinær søknadsfristen for. Vi anbefaler alle søkere å legge inn forhåndssvar i Vigo. Hei elevar og føresette på 10. Litt info å ta med seg frå rådgjevar ifht svar på søknad om skuleplass til hausten.


De som har oppgitt mobilnummer på søknaden , vil få SMS om dette. Alle vil få svar på SMS når . Resten får svarbrev i . VIGO SØKNAD , SVAR FRA VGS. Det blir sendt ut svar på studieplass på SMS til det mobilnummeret du har registrert i VIGO. Svaret skal registreres på vigo.


Du må svare innen fristen. Etter at du har søkt, vil du etterhvert få svar fra oss om hvordan inntaket går. Husk å svare på din søknad om skoleplass!


Hvis du ønsker å søke i hjemfylket i tillegg, må egen søknad sendes på Vigo til ditt . Siste frist for å legge inn førehandssvar på vigo. Søknad , svar og regler. Søk opptak til utdanning i Norge.

Du kan søke opptak til både fagskoler, høgskoler og universitet. Case, innsøking til videregående opplæring Vg1. For opplæringskontor . Under finner du informasjon om når du søker, og hvordan du gjør det.


Du trenger ikke å bestemme deg før du får svar fra oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg