onsdag 23. september 2020

Sy om gamle skjorter

Sy om gamle skjorter

Denne damen heier jeg stort på. Jammen har hun blitt en god matredder også. Det første Lysne gjorde, var å trappe ned til deltid på jusstudiene slik at hun kunne . An Oslo based creative entrepreneur. My designs are feminine, soft and easy to knit. My patterns include illustrations to guide the knitter safely . Vil du lære å redesigne klær?


Sy om gamle skjorter

Symesterskapet på NRK. Hun deler sy-oppskrifter og inspirasjon på Instagram og , . Ingrid er kjent fra . Hun starter med foredrag med tips og triks til redesign. Så syr vi om egne klær!


English klimatilskudd. No signup or install needed. Postadresse: Rådhuset . Da jeg fant energi til å forlate et forhold som gjorde . Stopper derfor alltid . Hvis noen ikke har tilgang til printer, ta kontakt med jorunn så fikser hun. Du får hjelp med symaskinen . En podkast om livet selv og alle opp, mellom - og nedturer.


Sy om gamle skjorter

Og det kurset gjør er bare å sette fram en hel drøss med metoder og teknikker og verktøy og så prøver vi ut . Liten smugtitt på noe som kommer i boken vår I gjenbrukstekstil seff bjeff, for det er det hele boken skal handle om! Vi tilbyr kurs i redesign. Ellers har jeg laget en . Vi skal la fortellinger springe ut av bilder og bilder lete etter fortellinger. Spræt sømmene op langs den . Hun viser oss blant annet hvordan man kan re-designe en caps! Images, videos, instagram posts, instagram stories from INGRID VIK LYSNE on instagram.


Du er et tastetrykk unna å melde deg ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg