fredag 17. juli 2020

Regler for å flytte til karibien

Regler for å flytte til karibien

Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her ). Jeg ville flyttet til en liten landsby i Karibien. Det aner meg, ut ifra svarene her, at de fleste velger å flytte først og fremst pga klima. Norge med en helt ny tilværelse: Sol og strand i Karibien. På denne karibiske drømmeøya må bilene på EU-kontroll annethvert år.


Regler for å flytte til karibien

Hun endte med å flytte fra Marseille. Tenk nøye gjennom konsekvensene av å flytte til utlandet som. Flytter du til utlandet er det likevel viktig at du set deg inn i korleis det. Den delen som er berekna etter gamalt regelverk får du med etter dei . Nordmenn som reiser til Den dominikanske republikk oppfordres til å ha en gyldig reiseforsikring. Usa frister jo selvfølgelig, men det er jo ikke bare bare å få seg visum der, Brasil er vell noen lunde like strenge?


Greta og Olaf Lervik fulgte drømmen og levde åtte år med å arrangere katamaran -turer i Karibia. Nå kommer deres opplevelser i bokform. John Cleese (78) er lei av hvordan Storbritannia drives.


Her kan du lese om de ulike reglene du må forholde deg til ved reising, opphold eller flytting til Svalbard. Svalbard er en del av kongeriket Norge, men ikke alle . I motsetning til andre øyer i Karibia er det lite utvandring. De lokale og mange tilflyttede vil faktisk ikke flytte herfra frivillig.


Barbados betrakter seg selv som mer. De bygget drømmehuset i paradis. Nå har de bare huslånet. En god del av dem vil trolig aldri flytte tilbake.


De-bygget-drommehuset-i-paradis-Na-h. De siste to årene har orkaner gjort massiv skade på flere av øyene i Karibia. Du må også regne med å flytte på en del materiale. Karibien , Stillehavet eller hvor nå den private øya er.


Før du kjøper, sett deg inn i lokale lover og regler. Norge og Norden på pilotsiden gjennom å tilby folk å flytte til baser i . Penger fra norsk vind sendes til en skattefri øy i Karibien. Men de samme reglene gjelder ikke for vindkraft. Tellenes vindpark i Rogaland er landets nest største.


Regler for å flytte til karibien

De utenlandske eierne betaler minimalt med skatt i Norge, men flytter likevel . Orkanen Irma er ventet å slå inn over de første øyene i Karibia natt til. Orkanen flytter seg nå vestover med en hastighet på kilometer i . Disse dollarene kom seg ut av landet, der de slapp unna reglene og skattene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg