mandag 13. juli 2020

Vilvite bursdag

Det er kjempegøy med barnebursdag på VilVite ! Dere får en bursdag med spennende aktiviteter. Vi har ulike feiringer for barn i alderen 8-år. I Space- bursdagen blir dere tatt imot av en astronaut-vert. Under bursdagen eksperimenterer verten med vakuum og lager is til barna ved hjelp av nitrogen. Noen som har bursdag snart?


Vilvite bursdag

På VilVite kan du nå velge mellom Space-bursdag , Sprø professor-bursdag og VilVite - bursdag ! Velkommen til vitensenteret VilVite – og aktiviteter for barn og voksne! Her kan dere leke, lære og ha det gøy sammen. Les mer om alt du kan oppleve på VilVite her. Eksperimenter du kan gjøre.


Velg bursdagen som du har bestilt, fyll inn i feltene og trykk “last ned. Du kan feire bursdag på VilVite Sotra! Bursdag VilVite Sotra. Fem ting du garantert kan relatere til om du har bursdag om vinteren. God stemning på VilVite Sotra!


Vilvite bursdag

Fotoshoot på bursdagsfeiring. Nå kan du feire bursdag både på VilVite og VilVite Sotra. Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Bergen, Norge på TripAdvisor. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Anne klar for Space- bursdag. Du inviteres til bursdagsfeiring på VilVite dag den kl. Selskapet varer timer. Vær snill og gi beskjed før om du ikke kan komme, tlf.


Vilvite bursdag

Si fra om det er noe du . Alle barn har selskap når de har bursdag , og ingen stiller spørsmål ved det. Tvert imot, i barnehagene og på skolen gjør man ofte et nummer ut . Vil Vite hadde vært perfekt, men de er stengt om mandagene og det er en. Vilvite bursdag er det også noen som har hatt, men det er ganske . Trivsel og mange faste kunder. Vi fikk også sponset en dag på Vilvite med Robin Hood-huset.


Synes jeg er heldig som har bursdag på 1. Siden jeg liker å jobbe er jeg glad for at det er på. Kjartan Leitet (7) og familien var på plass utenfor da Vilvite -senteret. Kjartan hadde bursdag på onsdag og besøket på vitensenteret var en av . Arrangør av jubileum og produktlansering for bedrifter som ønsker å samle ansatte til en minnerik markering– i Norge eller utlandet.


Hvordan lage en god bursdag for jubilanten og gjestene. Vi har hatt flere bursdager , konfirmasjoner og overraskelsesfester hos oss! Planlegger du et privat arrangement og vil vite mer om mulighetene hos Wallmans .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg