onsdag 25. mars 2020

Vika kino restaurant

Thon Hotel Vika Atrium. Ruseløkkveien Vikaterrassen. I Vikaterrassen ligger cafeene og restaurantene tett. Tilbudet spenner fra.


Perfekt for å stikke innom før eller etter besøk på Vika kino eller Oslo konserthus.

Kinoen fokuserer på kunstfilmer, og viser utvalgte kvalitetsfilmer, i stedet for å vise alt av kommersielle filmer. Velkommen til Genki by Sabi. Vi er en restaurant som er basert på den japanske Izakaya kulturen, et uformelt spisested der vin og mat er i fokus.


Victoria kino i Vika. Restaurantanmeldelse av Hyde: Dobbeltgjenger i kjelleren . For å velge en annen bydel eller andre kriterier for restauranter du ønsker å se, vennligst bruk linkene. Indisk restaurant under Oslo konserthuset og Vika kino.


Etter ett års byggevirksomhet er ikke gamle Vika Kino til å kjenne igjen.

Spiseriet, er åpnet som en del av kinokomplekset. Norskinspirerte japanske småretter i Vikaterrassen. Den nyåpnede kinoen har også eget Spiseri, en restaurant med langt vinkart og sofakroker . Leter du etter et sted for arrangementet ditt? Dette er kanskje Oslos mest spennende og nytenkende tapas bar og restaurant.


Love the fact you can enjoy a glass. På Sumo vil du alltid finne den samme menyen med et bredt utvalg av sushi og asiatisk mat med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo du . Ta deg en tur på din nærmeste kino , da vel! Reiser du til Bygdøy . Prima Fila Ristorante - Italiensk restaurant Oslo sentrum.


Nyheter: Xich Lo VIKA er herved nedlagt og har flyttet konseptet til Xich Lo Tapas på EGER der vi har ny matbar med både lunsj og tapasretter. I tillegg til én stor hovedsal og tre mindre saler byr nå Vika kino både på kafé, restaurant og debatt. Som byggeprosjekt var kinoen også helt spesiell, forteller . Aker Brygge og Tjuvholmen med shopping, restauranter og barer for enhver smak.


House of Terror is 1. Vika Residence Deluxe Apartments, while. Breakfast is available in the neighbouring Kino Cafe restaurant , meters from .

Rett under Oslo Konserthus finner du konsertscener, kafé, bar, restaurant og en rekke. Sammen med Oslo Konserthus og nye prosjekter i området er Vika et . Dersom du skal på en kveldstur på kino , restaurant eller lignende er. Fullservice-hotell ved Aker Brygge, kjent for shopping, restauranter og et yrende folkeliv.


Karl Johans gate og Nationaltheatret ligger bare en kort spasertur fra . Hotel Continental ThOn HOte Vika Atrium Hotel The Thief 2O Grand Hotel ThOn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg