onsdag 4. mars 2020

Stekt kveite med bacon

Sett stekeovnen på 1°C. Skjær kveite i porsjonsstykker, dryss over salt og pensle med rapsolje. Legg kveite i en smurt ildfast form og stek midt i stekeovnen til . Kveitemiddag basert på rester fra lutefiskmiddagen.


Men du klarer det fint uten å ha rester også. Kveite er en flat beinfisk i flyndrefamilien.

Kveita er en rovfisk som lever av å spise annen fisk og annet liv som lever på og langs havbunnen. Som nevnt i tidligere innlegg syntes jeg at kveite til jul er noe som alltid er godt å se fram til. Fantastisk god smak og serveres ofte med gulrøtter, . Her serverer vi saftige fileter med hjemmelaget bacon - og granateplesalsa og appelsinglasert fennikel.


Stekt kveite med appelsinglasert fennikel og . Helstekt kveite med stekt bacon og eple, brødkrutonger, persille og eggesmør, Oppskriften har. Baconvinaigrette : Skjær bacon i tynne strimler, stek i panne, tilsett Diijonsennep, nøytral olje og ev litt finhakket gressløk. Potetmos med smak Kok mandelpoteter . Det er ikke bestandig at de .

Ovnsbakt kveitefilet på en seng med ertepure og kandiserte timian. Server kveita sammen med ertepuré, stekt bacon , timian-tomater og . Her er en helt enkel oppskrift på kveite med gulrotstuing og bacon til fire personer. Foretrekker å steke kveita raskt og deretter legge den minutter i ovnen . Tilsett deretter risottorisen, og stek sammen med grønnsakene i 3-minutter, . Kombinasjonen av bacon , søtpotet og koriander er en perfekt match. Del ferdigsaltet kveite i fire og brun raskt med skinnsiden ne i minutt.


Oppskrift på kokt kveite eller hellefisk tilberedt på tradisjonelt vis. Gjør kveitefilet til et fyrverkeri av smaker og farger med appelsinkokte gulrøtter og mandelflak. Skrell pastinakken, og skjær ned i små terninger. Ha i en kjele, hell på fløte og melk. Imponer gjestene med ovnsbakt kveite , glasert bacon og en hjemmelaget potetpuré.


Ingredienser8g kveitefilet 6g nypoteter 1g sopp vårløk eggehviter skiver bacon ss rømme ss . Trekk skinnet av den ferdigstekte kveita , dryss på salt og pepper. Dryss over stekt brød og eplebacon ved servering. Garnityr: Hakk brødet opp . Samle dem i bunter med 2-i hver bunt og surr en skive bacon rundt hver bunt.


Lutefisk servert med ertestuing, bacon og gode poteter er norsk tradisjon på sitt.

Har hatt litt kveitefilet i fryseren etter sommeren, og har prøvd meg litt som fiske- kokk. Server med finhakket sprøstekt bacon. Stek rotselleriterninger i . Vi er stolte over å være den ledende globale tilbyder av oppdrettet kveite. Ha rosenkål i panna og stek sammen med halvparten av baconet til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg