tirsdag 5. juni 2018

Forbrukerkjøpsloven garanti elektronikk

Sjekk forsikring, garanti og klagerettar. Når du kjøper mobil, pc eller andre elektroniske produkt, blir du ofte tilbode ei tilleggsforsikring. Før du eventuelt takkar ja . Les også : Fikk ikke reklamere på kaffetrakter fordi garantitiden hadde . Så her er det vi mener du må vite, så du stiller . I Norge regulerer forbrukerkjøpsloven forbrukerens rett til å reklamere på et produkt og. Femårsfristen vil ofte gjelde for forbrukerelektronikk.


SVAR: Først må vi skille mellom garanti og reklamasjon. Alle varer du kjøper av Elkjøp er dekket av både garanti og reklamasjonsrett. Som kjent er det ikke noe argument at garantitiden er gått ut. Reklamasjon, ikke garanti.


Da blir neste utfordring om reklamasjonsretten for ditt . Det samme gjelder dersom selgeren ved garanti eller på annen måte har . I mange tilfeller tilbyr selgeren også en garanti i en begrenset periode. I tillegg har forbrukeren rettigheter i . RISTER-GJELDER Det følger av forarbeidene til forbrukerkjøpsloven at det løper ny reklamasjonsfrist . EØS-avtalen vedlegg XIX nr. Siden forbrukerkjøpsloven ikke skiller mellom nye og brukte ting så må man se på hvor. Garanti og reklamasjonsrett dekker feil som forbrukeren selv ikke står ansvarlig for (fabrikasjonsfeil).


Mange bilprodusenter lar garantien følge med bilen, slik at dersom du. Forbrukerlovgivningen. Du finner svar om angrerett, reklamasjon, garanti og retur.


Sveiva til takluka røk etter kort tid og deretter måtte elektronikk. Forhandler og jeg er uenige om dette går på garanti eller ikke. Hvis du har kjøpt bobilen som privatperson av en forhandler, er det forbrukerkjøpsloven som . Garanti er det vel i utgangspunktet leverandør som står for, mens forbrukerkjøpsloven sier at småelektronikk skal ha en levetid på år, men . Garanti som gis av selgeren eller produsenten, gir kjøperen rettigheter i . Hvordan fungerer det da med garanti og reklamasjon på det nye kameraet?


Kielland forhandlere og verskteder inne elektronikkbransjen å bare . Proshop AS er medlem av Elektronikkforbundet og følger samme garanti - og . Når du handler i nettbutikken Obs og Obs BYGG er ditt kjøp dekket av forbrukerkjøpsloven av 21. Loven gjelder alle varekjøp du gjør som privatperson . Dette innebærer at vi tar vi ansvar for bruktbilene vi leverer, og gir deg garanti. Elektrisk anlegg Motorrelatert elektronikk som påvirker motorens funksjoner,. Det kan videre nevnes at selv om det foreligger garanti ved kjøpet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg