torsdag 18. mai 2017

Saftig rullekake

Saftig rullekake

Vi har fylt den med bringebærsyltetøy. En enkel og deilig rullekake med bringebær. Pisket krem i fyllet gjør kaken ekstra saftig og god. Perfekt vår- og sommerkos. Se hele oppskriften her!


Saftig rullekake

Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og vend det i eggedosisen. En kjempegod rullekake med bringebærsyltetøy i . Lise Finckenhagen lager rullekake eller svissrull i radioprogrammet Jacobsen på lørdag. En klassisk kake til kaffen. En grunnoppskrift på en nydelig rullekake som du kan fylle med det du liker aller best.


Min favoritt har vært, bringebær syltetøy eller pisket fløte . Sjokoladerullekake er en sikker vinner på alle slags kakebord! Kaken er spesielt myk i konsistensen fordi den lages med potetmel i stedet for . Enkel oppskrift på hjemmelaget rullekake med bringebærsyltetøy. Saftig gulrotkake med mørk sjokolade.


Her er de beste triksene du trenger for å lykkes med en klassisk rullekake. Smørkremen jeg har laget i denne rullekaken er ekte saker, og spør du meg bør den heller . Her har du oppskriften på Camillas rullekake med fargemønster, som Camilla Johansen lagde i åttende episode i. En saftig rullekake med tre ulike typer sjokolade. Hvem kan vel egentlig motstå en saftig og luftig rullet sukkerbunn med sprø sukkerkant?


Denne gangen har mormors rullekake blitt fylt med . Dette er en virkelig nydelig rullekake med smak av appelsin og sjokolade. Oppskrift og foto: Kristine. Nydelig rullekake fylt med sommerens bringebær og nydelig kremost. Rullekake forkledd som speilegg er gøy for barna. Disse rullekakeskivene blir til søte speilegg med pisket krem og halve aprikoser.


Saftig rullekake

Lag rullekaken glutenfri ved å bytte ut melet med glutenfri melmiks. I denne oppskriften på rullekake er selve rullen med sjokoladesmak,. Hvem kan motstå denne herlige kaken, med hasselnøtter i bunnen og sjokolade både inni . Jeg elsker denne rullekaken ! Og det er jeg sikker på at du kommer til å gjøre også. Med mindre du har aversjon for sjokolade og andre søte, . Utforsk denne tavlen til bittelitenpå Pinterest: RULLEKAKER.


Se flere ideer om Kaker,. Fanstastisk god og ekstra saftig eplekake med ostekremfyll. Den er rask å lage og kan varieres i det uendelige. Er du redd for at rullekaken skal sprekke opp ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg