mandag 29. mai 2017

Glassplater til kjøkken vegg

Millex beskyttelsesplate herdet frostet glass 600x300mm. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken , men i de senere år har det blitt mer . Glass over kjøkkenbenk.


Veggplatene våre til kjøkkenet er enkle å holde rene og beskytter veggen mot matsøl.

Velg mellom glass , messing, rustfritt stål eller et annet materiale du synes. For å gjøre området rundt glassplaten tett, legges det på et tynt lag med blank silikon mellom vegg og glass. På den måte forhindres det at det kommer smuss og . Kjøkkenvegg i glass , glassplate over kjøkkenbenk , glass over komfyr – ja, kjært barn har mange navn. Men uansett hva man kaller det, så er én sak sikker – og . Hos oss får du et variert utvalg av designglass til kjøkken , og til annen bruk i boligen.


Vi kan levere herdet glassplater som kan monteres over kjøkkenbenk.

Klart, gjennomsiktig glass om du ønsker å få frem en malt vegg eller f. Er det noen som har prøvd å bruke disse over kjøkkenbenken eller har. TECpå veggen og så klaske gjennomsiktige glassplater. Alle våre designglass trykkes direkte på glassplaten med digitalprint. Lurer du på hva det betyr? TEC tar kontakt for oppmåling når kjøkkenet er ferdig montert.


Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. Fordeler ved å bruke glass ;. Man kan lime det til veggen , eller skru det fast . Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med utsparing til. Den dagen du er lei det mønstrede tapetet, kan veggen bak glasset males, nytapetseres eller. Les også: Foto med glass over kjøkkenbenken.


Paret har åpen kjøkkenløsning mot stua, og stuas endevegg er prydet. Beskytter mot vann og fettsprut på ditt kjøkken !

Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Fugekloss til veggpanel Fibo. Mye av arbeidsdagen vår går med til å jobbe med glass over kjøkkenbenk.


Vi leverer og monterer glass som limes eller skrus på veggen. Det vanligste er over kjøkkenbenk , og på veggene på badet. Finn lekre beskyttelsesplater til ditt nye eller gamle kjøkken og forskjellige kjøkkenlister til.


En beskyttelsesplate beskytter veggen mot sprut fra mat og væsker. Hos HTH får du beskyttelsesplater i pent herdet glass som er lette å rengjøre. Moderniser kjøkkenet ditt med splashbacks! Lakkert glass vil beskytte veggene dine samtidig som du tilfører stil og design til kjøkkenet ditt.


Her får du fordelene og ulempene med materialene over . Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å. Er det stikk-kontakter på veggen skjæres dette ut og tilpasses før glassplaten. Vårt firma har i en årrekke levert glass til bruk over benkeplate, eventuelt mellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg