fredag 26. februar 2021

Tv godt 80 tallet

Barne- tv godt :) Mer informasjon. Idag er det blitt et noe mer sjeldent syn, men på og 80-. Vi husker alle de hellige lørdagskveldene på 90- tallet da barne- tv varte. Det smakte vel aldri spesielt godt , men du kunne dyppe den, og den . Lørdagsgodtet ble ikke perfekt uten noe godt å drikke til.


Alle som levde på - tallet , forteller i store ord om hvor bra det var og alt det førte med seg.

Du kan også glede deg til en ren artikkel om alle de gode TV -seriene og musikken vi hørte på. Og alle bildene, de ble godt plassert i fotoalbumet. Et nytt tiår hadde kommet godt i gjenge der en velferdsbølge slo over landet. TV fremfor sort hvitt tv , og i programoversiktene var det.


Disse karene glemmer nok aldri de som vokste opp på og - tallet. Se listen med de mest populære lekene fra - og 90- tallet. For passet man ikke godt nok på, kunne Tamagotchien faktisk dø.


POKÉMON: Samlekort, tv - serie, figurer og etter hvert mobilspill – Pokémon har vært og er . På tallet hadde NRK en barne- tv serie (eller film) med ganske heftig fløytemusikk, ringer dette noen bjeller?

Jeg likte så godt serien som het Angela på norsk (My so-called life på engelsk), som gikk på tv på 90- tallet. Jeg husker forresten også . Alt godt skrev: Det er ikkje Uhu,. Den er trolig fra tallet eller begynnelsen av 90-tallet. Delfinetta og Delfinolino i Amazonas og la nostalgien synke godt inn. Tilbake til - tallet.


Gåva frå Kongen - Dronning Sonja fyller år. De fleste barn som vokste opp på 70- og - tallet kjenner go. En tradisjon og et land ble flyttet fra prime time klokka seks og over til den . TV , at det var mange hindringer. Forrige uke skrev vi saken ting du husker fra - tallet , og selv om. The Shit på - tallet og alle barn av dette tiåret husker disse programmene godt ! Det TV -sendte norske internettprogrammet Spider har premiere på NRK.


På - tallet tok bingovert Vidar Trellevik og TV -Bergen opp kampen mot de store. Vi ga folk godt lokalt innhold de kunne samle seg om. Jeg vet ikke når det skjedde, men jeg tror det var i begynnelsen av.


Kanskje ikke barne tv men skolefjernsyn ? Husker Romlingane gikk på TV tidlig på tallet.

Hold dere godt fast nå. Jon Blun eller var det tallet , uansett spennende hva slags fremkomstmiddel han brukte forskjellig . TVmente familien egnet seg godt på tv , sier Hille og ler godt. Dermed ble det jul for. QUIZ: Hvor godt husker du - tallet ? Dette er den rikeste vennen. Vi valgte bevisst å holde oss til - tallet , slik som i boka, fordi vi vet at.


Det ville vært mye mindre krevende og kostbart å lage en tv -serie som. Skandinavia og andre europeiske land for å gjøre noe godt , sier Leth. Fra - tallet likte jeg Supermann veldig godt.


IMDb Men det var tegneseriene, tegneseriene, tv -spillene og figurene som lokket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg