tirsdag 27. oktober 2020

Sykepleie oppstart januar 2020

Sykepleie , januaropptak. Som sykepleier får du en meningsfull hverdag der du kan gjøre en forskjell for. Universitet og høgskole. Denne siden er sist oppdatert 20.


Innholdet er levert av Høgskolen i. LDH tilbyr master i avansert klinisk allmennsykepleie rettet mot de . Med en bachelor i sykepleie har du gode jobbmuligheter. Utfordringene i helsevesenet er mange. Analytisk og kritisk tilnærming til veiledning.


Disse avklares i god tid før søknadsfrist. Søknadsfrist og opptak. Søk opptak Hvordan søke opptak . For mer informasjon . Helsesykepleie er et helhetlig studium på studiepoeng som har obligatoriske emner. Desentralisert sykepleieutdanning (1studiepoeng). Fristen for å søke om overgang er 15.


Registrer deg som student! Alle studenter må hvert semester registrere seg som student. Er du i startfasen av karrieren din eller søker du nye utfordringer? Vi søker en sykepleier til et langt oppdrag på sykehjem i idylliske Tønsberg . På Campus Helgeland kan du bli blant annet bli sykepleier , økonom og ingeniør. Her kan du søke bachelor i sykepleie med studiested Alta.


Anonymous (ikke bekreftet). Vi søker sykepleiere og vernepleiere til våre avdelinger innen psykisk omsorg i Alta. Avansert klinisk sykepleie i kommune- og spesialisthelsetjensten. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen SYKEPLEIER , DELTID ( Bachelor).


Du kan søke opptak til både fagskoler, høgskoler og universitet. Profesjonsgruppe klinisk spesialist i sykepleie og spesialsykepleie. Inspirasjons- og informasjonsdag om 2. Med bachelorgrad i sykepleie kan du arbeide med friske og syke. Vi åpner for søknader 15.


Oppstart , varighet og studiested. Send oss elektronisk søknad innen 30.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg