torsdag 28. januar 2021

Tv2 matkontrollen pulverkaffe

Denne kaffen bør du unngå. Stor test av filterkaffe: Dette ble folkets favoritt. Annonsene er det vi i TV2. Det heter vel, i alle fall før, at smaken er som baken og det er jo riktig. Sjekk pris på pulverkaffe på glass og refill.


For oss som tenker på miljø er det. I følge testpanelene bør du gå for den billigste pulverkaffen. Hver nordmann drikker i snitt 1liter kaffe i løpet av et år. Det tilsvarer tre kopper kaffe hver eneste dag.


Testpanelet for testen av pulverkaffe har bestått av Jørgen Lindvik, kaffebrenner og daglig leder av Den gyldne bønne AS, og Tøri Krohn . Pulverkaffe engasjerer-og overrasker! Vi har satt sammen et sortiment som tar sikte på å imøtekomme de fleste behov du har som Natteravn. Kjenner du en stordrikker av kaffe eller en real kaffeelsker? Filterkaffe og frysetørret pulverkaffe står på ja-lista.


De inneholder ikke kaffeoljen som øker kolesterolet. Man kan også filtrere alle typer kaffe . Det er bare pulverkaffe og filterkaffe som er ren for fett. Kjøper du riktig kaffe så kan jo den være grei . Treff: pulverkaffer, der prisen varierer fra 1kroner for kiloen og helt opp til . Gjett hvor glad jeg er i. TV hjelper deg (r).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg